Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az aktuális (4-5 éves) párkapcsolatban a férfi talál véletlenszerűen egy sokkal jobb, gondolkodásban hozzá passzolóbb nőt úgy, hogy az aktuálisban rosszul érzi magát, és teljesen üres, akkor az új vagy régi nőt dobja a férfi?
*nem történt meg
Csak este van
Egy kapcsolat nem hűl ki csak úgy. A pasik -tisztelet a kivételnek- elfelejtik hogy ketten alakítják ki a kapcsolatuk jelenlegi állapotát. Tudom, ezt senki nem szokta elmondani, de egy hosszabb távú kapcsolat munka. Kőkemény meló. Ha nem törődünk vele olyan mint egy gyertya; egy idő után kezd elfogyni, még pislákol néhány utolsót aztán kiég.
Mielőtt dobná az előző partnerét, nézze meg a pasi hogy az utóbbi időben mennyit rakott a "közös (érzelmi) kasszába. Mert van olyan, amikor tényleg nem szabad erőltetni, de sokszor a kölcsönös elhanyagolás teszi tönkre a dolgokat. Persze, új nő, újdonság varázsa, aztán vele is meglesz az első valódi probléma, kimerült hogy bocs mégse te kellesz, csak a jó oldalad. Én azt mondanám ennek a férfinak, hagyja el a nőt.
"Azt kérem tőled, ha választanod kell köztem és másvalaki közt, őt válaszd"
Van az a párcserélgetős korszaka mindenkinek, aztán rájönnek, hogy nem kell a jobb se a párjuk mellett.
Addig meg jonnek mennek a partnerek.
Ha egy csöppnyi esze van, akkor az új nőt választja. Ha nem teszi, akkor majd őt dobják.
Akárhogy is néztem a környezetemben a kapcsolatokat, a nők szinte folyamatosan keresték az újabb és jobb pasit. Amint képbe került vagy a réginél bármi ellaposodott (akár okkal is), léptek is az újra. Egyszerűen ha a nők ezt csinálják, akkor férfiként is ez éri meg.
#4: Ne gondold, hogy a nők nem felejtik el, hogy ketten kellenek a kapcsolathoz. A férfiak legalább lekommunikálják, ha valami hiányzik, a nők ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!