Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik könnyen túllépnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik könnyen túllépnek egy szakításon azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki 4 év után szakított mert a párja csalta őt. Borzalmasan rossz állapotban van lelkileg.

Az egyik kolléganőm szintén mostanában zárt le egy hosszabb kapcsolatot, szintén megcsalát őt is, de ő megsincs annyira ki lelkileg,sőt, kifejezetten jól érzi magát.

2022. okt. 11. 18:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Megcsalták őt is, igy akartam írni
2022. okt. 11. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Őszintén? Lepontozást fogok kapni, de egy fájó szakítás után kb 1 hét alatt kisírtam magam otthon aztán alkalmi partnerekkel jöttem össze. A szexre szükségem volt, így pedig hogy kapcsolat nélküli kötetlen szexbe mentem bele segített visszaadni az önbizalmam meg az izgalom a figyelmem is elvonta a volt partnerről. N
2022. okt. 11. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ kapcsolatban mennyire ábrándult már ki a masik, hogy egy szakítás után sír e vki, vagy épp megkönnyebbül hogy nem is baj hogy vége már ezt várta
2022. okt. 11. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
2. Szerencsések lehettek a szexpartnereid hogy ilyen egyszerűen p*nához jutottak! Nekem csak ennyi a véleményem a sztoridról, ezt mondom semleges előjellel.
2022. okt. 11. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítottam mindig eddig, egyik se viselt meg, addigra kiábrándultam, érzelmileg rég nem voltam benne, kifutott az egész, és örültem, hogy végre megkönnyebbülhetek. Ha velem szakítanak, esetleg megcsalnak, biztos szenvedtem volna egy ideig, de ha szarul voltam érzelmileg nekem mindig bevált, hogy magamra koncentrálok. Próbálom helyén kezelni a dolgokat, levonni a tanulságot és elengedni. Könnyű miután megértem, hogy nem szolgálja a javamat többé és csak az önmarcangolásból kell kilépni. Megélem a fájdalmat, nem fojtom el, max 1 hétig vergődöm, aztán felállok. Olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek, nekem a sport nagyon sokat segít. És ennyi, újra boldog vagyok egyedül.
2022. okt. 11. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs általános recept, teljesen egyénfüggő. Az előzőekben említett dolgok sokat segíthetnek. Tudatosítás, elfogadás, elengedés...ez egy nehéz folyamat.
2022. okt. 12. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Pro tip : Ne gyere őssze senkivel😂
2022. okt. 12. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy megy szét egy kapcsolat. hogy már semmit nem érzel, nyilván nem bánkódsz, ellenben, ha úgy szakítanak veled, hogy benned igen is él a szeretet, szerelem, na az padlóra küld.
2022. nov. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!