Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl az első nagy szakításon? N/18
Mi történt? Miért szakítottatok? Meddig voltatok együtt?
Egyébként erre nincs univerzálisan jó módszer. Sajnos csak idővel fog elmúlni a fájdalom és a hiányérzet amit érzel.
Gondolj arra hogy nem szeretett eléggé, és ezzel hogy vége lett egy lépéssel közelebb vagy ahhoz a személyhez aki tényleg szeretni fog.
Nekem sokat segített a naplóírás, festészet, valamennyit tornáztam pluszban otthon, és nagyon jó kajákat ettem.. különösen el tudtam magam azzal is foglalni hogy a külsőre figyeltem, hajpakolás/bőrápolás köröm stb…
Oké hogy sokak csinálják, de ezt is ki lehet tolni 1-1,5 órás ápolgatásokra is .. akkor ezeket magamnak, mivel jó ideig emberek közé sem volt kedvem menni.. hogy amit elvett időt azt arra fordítsd hogy újra magadra találj. És persze önazonosságot…
Erre nincs recept. De beszélnetek nem kellene már egymással, az megakadályozza, hogy le tudd zárni magadban. Tudom, hogy most nagyon rossz, én is úgy éreztem annak idején, hogy vége az életemnek, de nem lett vége. Idő kell, míg túl leszel rajta, de el fog múlni. Egy nap majd arra ébredsz, hogy már nem érdekel.
N
Ha időt kért elég reménytelen.
Keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!