Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e valaki szerető? Hogy lett túl a szakításon?
Csak úgy leszel túl rajta, ha tudatosítod magadban, hogy te nem értél neki annyit hogy veled legyen. Fontosabb neki a felesége. Tehát a negatívabb dolgokat kell tudatosítani (ami egyébként igaz is).
A másik meg, nem jó ötlet a telefonos kapcsolattartás, mert csak rosszabb lesz ha hallod a hangját. Így csak a reményt táplálod magadban.
Csak úgy lesz jobb ha nem látod, nem hallod, nem nézel utána közösségi oldalakon. Magyarul mintha meghalt volna.
Foglald el magad minél több dologgal, és lehetőleg járj új emberek közé. Így az új emberekre fogsz koncentrálni akik "elviszik" a fókuszt a szeretődről. Még ha ezeket betartod, akkor sem lesz egy könnyű feladat, nem fog egyik napról a másikra sikerülni. Időnek kell eltelnie, hogy túl legyél rajta. De ha kapcsolatba maradtok, akkor nem fog menni.
Ez egy nagyon nehéz helyzet, érzelmileg gyilkos. Idő kell, amíg a hormonok kiürülnek, csökken a fájdalom. Itt nem csak egy szex partnert veszítesz, hanem egy barátot is, ha jól értem. Fájni fog, idő kell. Ezt jó tudatosítani és nem lehet megkerülni.
Én hagynám megélni ezt a gyászt és ezzel párhuzamosan magamba fektetnék sokat! Kívül és belül is. Kozmetikus, köröm, fodrász, sport a külső. Belülről önismereti kurzus, tanfolyamok , új hobbik keresése. Teleraknám a napomat, hogy ne sok szabad óra maradjon. A fájdalom így idővel csökkenni fog, elmúlik.
Voltam ilyen helyzetben, nagyon kemény menet lesz, de évekkel később visszatekintve egy szép és hasznos, tanulságos emlék marad.
Köszönöm Nektek és azt is hogy nem elítélő válaszokat adtatok!
Kedden még szeretne velem találkozni, de nem tudom hogy jó ötlet lenne-e? Mert csak mégjobban összeomolnék.
Utána délben kell mennem dolgozni (kereskedelem). Ott sem tudnék szerintem az utolsó találkozás után teljesíteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!