Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lépjek a szakítás után ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lépjek a szakítás után ?

Figyelt kérdés

3 év után szakított velem a szeretőm. Mindketten házasok vagyunk. Pár hónapja még "Te vagy Az" szerelem, mára szakitás, mert a házasságát választotta, az idealizált jóemberének adott egy utolsó esélyt 20 év elteltével is. Bűnbak sem akar lenni, hogy a gyerekek utáljanak minket, pedig váltam volna - önmagam és miatta is. Azt mondta én még nem vagyok erre kész, ahogy ő sem - és zárjuk le, mert nem bír már hazudni tovább. Én meg úgy nem szeretnék hazudni, hogy mindenkinek elmondunk mindent. Ma megegyeztünk és teljesen letiltott mindenhonnan, mert zéró kontaktot akart. Ő azt mondja jól van, egyensúlyban, nekem meg végem, mint még soha az életemben. Csókolóztunk legutoljára, mikor találkoztunk, azt mondta káosz van benne, és ha kiszeretett volna belőlem megmondaná, de NEM TUDJA mit érez. Szerettem volna úgy lezárni, hogy elgyászolom, de ő erre azt mondta, hogy ő egyik exét se gyászolta el. Igy hogyan lépjek tovább??

Kérlek ne ítélkezzetek, minden hasznos tanács jól esne. Ha az elengedés mellett döntök, volt-e már valaki hasonló helyzetben, hogyan dolgozzam fel?

2022. jún. 11. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Engedjem és felejtsem el őt
Adjak időt, aztán meglátjuk mi lesz
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Én se várnek egy szeretore. Ehy napot se lettem volna veled.
2022. jún. 11. 18:36
 2/9 October15 ***** válasza:
94%
1.: De hát kettőjük közül éppen a kérdező lett volna hajlandó válni. :D Legalábbis most, az elmúlt fucking 3 év az egy rohadt nagy kérdőjel.
2022. jún. 11. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, mert kvázi egyikünk házassága se volt se jó se rossz - csak langyos, logisztikailag "bombabiztos". Jóembertől pedig a legnehezebb válni... innen a 3 év.
2022. jún. 11. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
2. Nem elso kerdese ferdít.
2022. jún. 11. 18:57
 5/9 October15 ***** válasza:
88%
Logisztikailag? Van egy kisteherje vagy mi a rák? Egzisztenciája lesz neki nem logisztikája szerintem. :D
2022. jún. 11. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

"váltam volna - önmagam és miatta is"

a büdös francokat váltál volna! 3 éved volt rá, nem léptél semmit. Ő sem különb.

Nem ártana önismeretet tartani, átgondolni, hogy tényleg mi is volt ez az egész. Szerelem, szex és vágy. De felelősség nélkül. Tini időszakot idéző szabadság.

Egyébként meg, ha annyira rossz neked, miért kell a bűnbak? Miért kellene váláshoz a szerető, hogy rá foghassa a gyereked és feleséged? Lépjed meg egyedül és utána próbálkozzál új útra térni.

2022. jún. 11. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak függőség, majd elmúlik.
2022. jún. 11. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Mintha részese lennék ennek a kapcsolatnak, csak kültagként!
2022. jún. 12. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
A tudatosság legnagyobb problémája az örökös lépéskényszer. Mi lenne ha semmit nem lépnél?
2022. jún. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!