Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek a szakítás után ?
3 év után szakított velem a szeretőm. Mindketten házasok vagyunk. Pár hónapja még "Te vagy Az" szerelem, mára szakitás, mert a házasságát választotta, az idealizált jóemberének adott egy utolsó esélyt 20 év elteltével is. Bűnbak sem akar lenni, hogy a gyerekek utáljanak minket, pedig váltam volna - önmagam és miatta is. Azt mondta én még nem vagyok erre kész, ahogy ő sem - és zárjuk le, mert nem bír már hazudni tovább. Én meg úgy nem szeretnék hazudni, hogy mindenkinek elmondunk mindent. Ma megegyeztünk és teljesen letiltott mindenhonnan, mert zéró kontaktot akart. Ő azt mondja jól van, egyensúlyban, nekem meg végem, mint még soha az életemben. Csókolóztunk legutoljára, mikor találkoztunk, azt mondta káosz van benne, és ha kiszeretett volna belőlem megmondaná, de NEM TUDJA mit érez. Szerettem volna úgy lezárni, hogy elgyászolom, de ő erre azt mondta, hogy ő egyik exét se gyászolta el. Igy hogyan lépjek tovább??
Kérlek ne ítélkezzetek, minden hasznos tanács jól esne. Ha az elengedés mellett döntök, volt-e már valaki hasonló helyzetben, hogyan dolgozzam fel?
"váltam volna - önmagam és miatta is"
a büdös francokat váltál volna! 3 éved volt rá, nem léptél semmit. Ő sem különb.
Nem ártana önismeretet tartani, átgondolni, hogy tényleg mi is volt ez az egész. Szerelem, szex és vágy. De felelősség nélkül. Tini időszakot idéző szabadság.
Egyébként meg, ha annyira rossz neked, miért kell a bűnbak? Miért kellene váláshoz a szerető, hogy rá foghassa a gyereked és feleséged? Lépjed meg egyedül és utána próbálkozzál új útra térni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!