Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el és lépjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el és lépjek túl azon, hogy végleg véget ért? 38/F

Figyelt kérdés
3 hete, a születésnapom előtti este végleg kilépett az életemből (immár) volt párom. 1 évet - kisebb-nagyobb szakítássokkal - voltunk együtt, szenvedélyes, "se veled, se nélküled" kapcsolatban. Már voltam házas korábban, elváltam, gyermekem is született. Komolyan bíztam benne, hogy végre nekem is ismét boldog párkapcsolatom lehet. Azóta sokat szomorkodom, ezerszer átfut a gondolataimon, miért kellett így lennie...

2022. jún. 10. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha már az első évetek így telt, akkor vajon mitől lett volna jobb később? Lehet, hogy szeretted, lehet, hogy szeretett, de nem működött és ami nem működik, azt felesleges erőltetni.
2022. jún. 10. 14:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Ahogyan mondják, kaksi rá és lépj tovább...

Rendezd át a kecót, ami nem tiéd ki vele, pityegve nem lépsz előre-jutsz túl.

2022. jún. 10. 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves 1. hozzászóló, először is köszönöm, hogy reagáltál. Tudod, mert szerelmes voltam és a végletekig hittem, hogy együtt megoldunk mindent. Kapcsolatunkat sok akadály nehezítette: Ő 13 évvel volt idősebb, ennek ellenére egy rendkívül csinos Nő. A szüleim nem akarták megismerni, elfogadni. Nehezen dolgozta fel azt is, hogy későn érkeztem az életébe. Bármennyire is ott voltam mellette, nem egyszer kiálltam és felvállaltam a kapcsolatunkat, Ő valahogy mégsem hihetett kettőnkben..

Tudom és érze., hogy nagyon szeretett Ő is engem. Mélyen, órákig tudtunk beszélgetni, az intimitás is kiválóan működött.

2022. jún. 10. 14:11
 4/10 A kérdező kommentje:
2. hozzászóló, azért ez nem ilyen könnyű, mint ahogy leírtad.. ha valakihez komolyan kötődsz, érzelmek is voltak, vannak ("elhalófélben"), akkor nem tudsz csak úgy túllépni. De elfogadom, hogy más a habitusod, Te könnyebben túlteszed magad ezeken a dolgokon. Nekem nehezen megy, pláne hogy egyszerre volt ez a kapcsolat maga a Mennyország és egyszerre néha a Pokol. 1.5-2 havonta mindig előjött valami, ami miatt engem el akart üldözni.. holott tudom, hogy szeretett.
2022. jún. 10. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ha hiszel benne, ha nem. A sorsodban nem ő az, akivel lenned kell. Ha nem tudott olyan nagy feltétel nélküli szeretetet adni, nem volt hozzád való. :(

2022. jún. 10. 14:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves 3.

Köszönöm, hogy együttérzően, mégis határozottan fogalmaztál! :)

Bár látnám, hogy létezik-e ilyen hölgy..

2022. jún. 10. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Igen, csak a lelkitars/ikerláng megtalálása 0,0001%, de sosem szabad feladni.

Akkor jön, amikor az ember nem gondolná! :)

Csak lazulj el, felejtsd el, legyél önző és foglalkozz magaddal. Új hobbi, sport, stb. Adjál magadra, ne sajnalj magadtól semmit:)

2022. jún. 10. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

4

Ha fáj a fogad, akkor te kínzod magad vagy indulsz a fogdokihoz, amint lehet?

Ilyenkor ésszel kell dönteni, utána a lélek is lábadozik, ennyire egyszerű.

2022. jún. 10. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :) Bízom benne és egyenlőre úgy érzem, picit minden nappal, héttel jobb lesz.
2022. jún. 10. 18:24
 10/10 anonim válasza:
Idővel jobb lesz majd meglatod .Ezekutan nem ő volt neked szánva de híd el neked is eljon az igazi .
2022. jún. 10. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!