Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el és lépjek túl azon, hogy végleg véget ért? 38/F
Ahogyan mondják, kaksi rá és lépj tovább...
Rendezd át a kecót, ami nem tiéd ki vele, pityegve nem lépsz előre-jutsz túl.
Kedves 1. hozzászóló, először is köszönöm, hogy reagáltál. Tudod, mert szerelmes voltam és a végletekig hittem, hogy együtt megoldunk mindent. Kapcsolatunkat sok akadály nehezítette: Ő 13 évvel volt idősebb, ennek ellenére egy rendkívül csinos Nő. A szüleim nem akarták megismerni, elfogadni. Nehezen dolgozta fel azt is, hogy későn érkeztem az életébe. Bármennyire is ott voltam mellette, nem egyszer kiálltam és felvállaltam a kapcsolatunkat, Ő valahogy mégsem hihetett kettőnkben..
Tudom és érze., hogy nagyon szeretett Ő is engem. Mélyen, órákig tudtunk beszélgetni, az intimitás is kiválóan működött.
Kedves Kérdező!
Ha hiszel benne, ha nem. A sorsodban nem ő az, akivel lenned kell. Ha nem tudott olyan nagy feltétel nélküli szeretetet adni, nem volt hozzád való. :(
Kedves 3.
Köszönöm, hogy együttérzően, mégis határozottan fogalmaztál! :)
Bár látnám, hogy létezik-e ilyen hölgy..
Igen, csak a lelkitars/ikerláng megtalálása 0,0001%, de sosem szabad feladni.
Akkor jön, amikor az ember nem gondolná! :)
Csak lazulj el, felejtsd el, legyél önző és foglalkozz magaddal. Új hobbi, sport, stb. Adjál magadra, ne sajnalj magadtól semmit:)
4
Ha fáj a fogad, akkor te kínzod magad vagy indulsz a fogdokihoz, amint lehet?
Ilyenkor ésszel kell dönteni, utána a lélek is lábadozik, ennyire egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!