Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek túl a volt páromon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl a volt páromon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22/f vagyok 5 évet éltünk együtt a volt párommal, 4 évig voltunk összeköltözve mindig támogattam mindenben, sosem csaltam meg, sosem hazudtam neki semmiben, el akartam venni feleségül és közös gyereket szerettem volna vállalni vele... Párszor már tartottunk szünetet, kisebb veszekedések miatt. Munka mellett én vezetem a háztartást, főzök, takarítok, próbálok a kedvében járni... Ő is dolgozik, de nem estig mint én, 17 óra után még bevásárolok megfőzök ő meg csavarog a nővérével, barátnőjével, szinte csak aludni járt haza ....Elegem lett hogy állandóan otthon aludt, este járt haza, nem csinált semmit sem... És tegnap mondtam hogy költözzön el, mert kihasználva érzem magam, és facebookon sem vállalja fel a kapcsolatunkat egy ideje... Aztmondja hogy nem csalt meg sosem, és nem pasizik.. szóval holnap elköltzözik, és nagyon rosszul esik, vele képzeltem el az egész életemet, én tanítgattam mindenre, amit most tud, mert nem volt aki megtanítsa neki. legszivesebben felkötném magam, el sem tudom képzelni az életem nélküle, nagyon szeretem, és nemtudjuk megbeszélni 😔 Szó szerint Fizikailag fáj a hiánya és egésznap ő jár a fejemben. Ő a mindenem! Mit csinálhatnék, hogy ne fájjon ennyire, és el tudjam engedni? 😐 Belehalok.. 😣 Köszönöm a válaszokat.

2022. jan. 5. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos közhely, de az idő!

Legyél sokat a barátaiddal, csinálj valamit amit szeretsz.

Tölts magaddal minőségi időt, fejleszd magad :)

2022. jan. 5. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle!

Minek kellett 18 évesen összeköltözni? Eddig is élte a világát nélküled, attól, hogy nem lesz ott semmi nem változik. Az ágymelegítőd nem lesz meg, szerezz helyette másikat.

Hogy engedhették a szüleid, hogy gyerek fejjel a lehetetlen küldetést eljátsszátok? Ennek kellett volna a bulizós korszaknak lennie, minden felelősség nélkül. Nektek ez kimaradt, kövesd a példáját, kezdj el te is élni!

2022. jan. 5. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

őszintén, amikor ész érvek szerint döntesz, akkor előbb-utóbb követni fogja a szíved is. Leírtad, hogy vele miért nem lehet jövőt tervezni, idővel el fogod fogadni és tovább lépsz érzelmileg is

holnap menj el otthonról, amíg összepakol... nem akarod azt végig nézni

2022. jan. 5. 22:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Előtte buliztam, elég rossz gyerekkorom volt, és tanultam amíg csak lehet szakmát raktam érettségi mellett diákmunkát vállaltam, hogy külön élhessünk, rengeteg áldozatot hoztam, mindig ő volt az első, abból a pénzből kezdtem el újjítani a házunkat, ami anyué, egy kis garzon kettőnknek, de mindent én csinaltam rajta a 2 kezemmel, áram,fűtés, nyílaszárók, fürdőszoba, víz, konyha.... Mindenért keményen megdolgoztam érettségi mellett, építettem a közös jövőnket vele szerettem volna leélni az életem 😔 mindenki azt mondja, hogy 10 évvel érettebb vagyok mint a korosztályom. Szerettem volna egy biztos pontot az életemben, egy társat, akivel segítsük egymást, és ottvagyunk amikor kell... 😶 És szertefoszlik minden amiért annyit küzdöttem 😭
2022. jan. 5. 22:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Mármint a garzon az anyué*
2022. jan. 5. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Lehet hogy visszajön ha meglátja mennyi balf.sz van a fiatalok közt. Nem értékelt téged, annyi biztos. Az idő gyógyít, hidd el. Fel a fejjel :)
2022. jan. 5. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy buliztál, az arról szól, hogy felelősség nélkül jól érezd magad! Gyerekként jöttetek össze, te valószínűleg menekültél, minden eszközzel túlteljesítve, hogy önálló legyél, nagyon nem volt itt az ideje. Ő pont azt csinálja, amit a korotokban kell, élvezi az életet, ne akard elvenni tőle, eddig nem élt a korához megfelelően, mint te sem. Ez a normális, neked is ki fog nyílni a világ, ő nem olyan társ, akibe kapaszkodhatsz, nem ártana pszichológus, hogy helyretegyétek a dolgokat!
2022. jan. 6. 00:19
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
pszichologus videken? ugyanmar, az a koruton beluliek kivaltsaga
2022. jan. 6. 00:33
 9/12 anonim ***** válasza:
2022. jan. 6. 06:16
 10/12 Noren1989 ***** válasza:
61%
Ezért nem költöztetünk magunkhoz dzsippó lyànyokat.
2022. jan. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!