Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl a volt páromon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22/f vagyok 5 évet éltünk együtt a volt párommal, 4 évig voltunk összeköltözve mindig támogattam mindenben, sosem csaltam meg, sosem hazudtam neki semmiben, el akartam venni feleségül és közös gyereket szerettem volna vállalni vele... Párszor már tartottunk szünetet, kisebb veszekedések miatt. Munka mellett én vezetem a háztartást, főzök, takarítok, próbálok a kedvében járni... Ő is dolgozik, de nem estig mint én, 17 óra után még bevásárolok megfőzök ő meg csavarog a nővérével, barátnőjével, szinte csak aludni járt haza ....Elegem lett hogy állandóan otthon aludt, este járt haza, nem csinált semmit sem... És tegnap mondtam hogy költözzön el, mert kihasználva érzem magam, és facebookon sem vállalja fel a kapcsolatunkat egy ideje... Aztmondja hogy nem csalt meg sosem, és nem pasizik.. szóval holnap elköltzözik, és nagyon rosszul esik, vele képzeltem el az egész életemet, én tanítgattam mindenre, amit most tud, mert nem volt aki megtanítsa neki. legszivesebben felkötném magam, el sem tudom képzelni az életem nélküle, nagyon szeretem, és nemtudjuk megbeszélni 😔 Szó szerint Fizikailag fáj a hiánya és egésznap ő jár a fejemben. Ő a mindenem! Mit csinálhatnék, hogy ne fájjon ennyire, és el tudjam engedni? 😐 Belehalok.. 😣 Köszönöm a válaszokat.2022. jan. 5. 22:04
11/12 anonim válasza:
Máshol tartotok az életben, ennyi.
Szerintem egyikőtökkel sincs probléma. 22 évesen teljesen normális, hogy még szeretne "élni", bulizgatni, de ugyanennyi idősen az sem baj, hogy te már komolyabb, felnőtt életet akarsz élni.
12/12 anonim válasza:
Nem egyenrangú a kapcsolat és ez a szakadék egyre nagyobb köztetek. Minél jobban építgetted a közös életeteket, ő annál nagyobb szabadsága vágyott. Te szövögetted a terveket a közös jövőről, de ő még bőven nem tart itt. A közös életetek külön vágányon folytatódik és ezt fogadd el. Eljön majd az a lány, aki értékeli az odaadásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!