Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl ezen ha osztálytársam?
"Nyilván tudom nem lett volna szabad osztálytárssal összejönni"
Ha tudnád, hány ember ad hálát az égnek, hogy ezt a hülyeséget nem tartotta be...
Egyébként: túllépni pont, hogy azt jelenti, hogy akkor sem érzed rosszul magad, ha ott van melletted. Az, hogy kerülöd, mint sátán a szentelt vizet, nem túllépés.
Minden szakítás fáj. Ez természetes. Ne rágódj ezen tovább. Próbálj más dolgokra koncentrálni. Elcsépelt bölcsesség, de a többit meg az idő majd megoldja.
Hasonló esetem volt. Mi is kétszer szakítottunk. A másodiknál én léptem, mert elhanyagolt. Ennek ellenére sokáig fájt, és az osztályban is nehéz volt, főleg, hogy tudtam barátnőimtől, hogy ő is szenved miattam. Tudtam, ha megint kibékülünk, ugyanolyan lesz. Azt hittem rajta kívül már soha nem lesz senkim. Ráadásul amikor megtudtam, hogy lett barátnője, nagyon rossz volt.
Erősnek kell lenni, ki kell bírni. És ne engedj a kísértésnek, mert úgyis szakítás lesz megint a vége. Csak magadnak ártanál.
Pár hónapig rossz lesz, de majd megszokod, hogy ott van és látod.
A házi nyúlra nem lövünk valószínűleg inkább vérfertőzésről vagy rokonok közötti titkolt kapcsolatokról szól. Eléggé félre van értelmezve, és túl van terjesztve osztálytársak közötti, munkahelyi, barátok exe tabu, stb. kapcsolatokra is, mert mindenki kényszeresen kerüli a konfliktusokat.
"azt mondta ő leszarja az én barátaim mert nem ugyan olyan a stílusuk", "én a munkám miatt csak 1 hetet tudtam volna kivenni, azt mondta nekem majd utánuk megyek, egyedül vonattal", "szakított azzal a mondattal, hogy ugyanazokat a köröket futjuk es ő úgy érzi h már nem tudjuk megmenti a kapcsolatot"
Lehet, hogy neked ez a stílus bejön, de én pl. sosem beszélnék így a társammal. Ez a "szarba se veszlek" stílus, amit előad tényleg a legalja.
Valszeg azért nem fáj már úgy, mert már megszoktad, hogy ezt várhatod tőle. Ha megfogadsz egy tanácsot, levonod a következtetést, hogy neked valaki olyan kell, akinek fontos vagy, fontosabb, mint az, hogy a nyáron a barátaival megy bulizni, téged meg otthon hagy. Ha utána mész, akkor a fentit fogod kapni, csak még nagyobb dózisban, aztán a végén könnyen belekerülhetsz egy bántalmazó kapcsolatba, házasságba, ahol ő irányít. Most is már dróton rángat, csak még észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!