Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépjek túl ezen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl ezen ha osztálytársam?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom nem lett volna szabad osztálytárssal összejönni, mert házi nyúlra nem lövünk, de már mindegy. 2,5 éve ismerjük egymást és vagyunk szerelmesek egymásba. Volt már 2 nagyobb szakításunk (mindig nyár előtt), az egyik 1,5 hónapig tartott a másik pedig egész nyáron tavaly. Szeptember suliba valahogy aztán mégis újra összeboronálódtunk. Mostanában lett egy új társasága és végre velük is önmaga tud lenni ami eddig csak velem ment, viszont mostmár annyira megváltozott, hogy előttem nem tudott már önmaga lenni. Azt mondta ő leszarja az én barátaim mert nem ugyan olyan a stílusuk, ha nyáron mentünk volna valahova az ő társaságával és én a munkám miatt csak 1 hetet tudtam volna kivenni (viszont a kiruccanás 9 nap lett volna), azt mondta nekem majd utánuk megyek, egyedül vonattal. Voltak vitáink az elmúlt egy hónapban sokszor éreztem azt, hogy nem illek bele a világába de mindig mondta h csak túlgondolom. Kedden szakítottunk előtte volt 2 nap szünetünk. Ő szakított azzal a mondattal, hogy ugyanazokat a köröket futjuk es ő úgy érzi h már nem tudjuk megmenti a kapcsolatot hosszútávon. Tudni kell egyébként hogy neki én voltam az első komolyabb barátnője, nekem már volt előtte egy egy éves kapcsolatom. Nagyon fáj, de már megszoktam ezt a fájdalmat így hogy ez már a 2.alkalom hogy ezt mondja, mert utána úgyis megbánja. Suliba néha összenézünk látom az ő arcán is a fájdalmat és nagyon fülel mikor a barátnőimmel beszélek. Tegnap volt egyik barátnőm szülinapja es küldtem snapet (mindenkinek köztük neki is) és raktam ki egy storyt instara is. Megnézte a snapet és egyből kiaddolt ott is meg instan is. Tavaly ugyan ezt csinálta csak akkor kellett 1-1,5 hónap hogy kiheverjem azt ami történt. Most viszont megszakad a szívem de mégsem értem mi van velem mert nem fáj úgy mint régen, de a fejemből egyáltalán nem tudom kiverni. Jön a nyár könyebb lesz nyilván de még van 2,5 hét a suliból is. Szerintetek miért követett ki? Nem akarok megpróbálni megbeszélni vele mert tavaly is rosszul sült el és nem szeretnék még egy pofont kapni. Viszont ha már nem szerelmes akkor miért ad kettős jeleket? Vagy ezt csak túlgondolom? Ti mit tennétek a helyemben? Ez azért is nehéz mert én ilyet soha senki mellett nem éreztem még tudom korai kijelentés de azt hittem vele az életemet is leélném annyira otthon éreztem magam mellette mindig. (Egyébként mind a ketten 18 évesek vagyunk)

2022. máj. 28. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

"Nyilván tudom nem lett volna szabad osztálytárssal összejönni"

Ha tudnád, hány ember ad hálát az égnek, hogy ezt a hülyeséget nem tartotta be...

Egyébként: túllépni pont, hogy azt jelenti, hogy akkor sem érzed rosszul magad, ha ott van melletted. Az, hogy kerülöd, mint sátán a szentelt vizet, nem túllépés.

Minden szakítás fáj. Ez természetes. Ne rágódj ezen tovább. Próbálj más dolgokra koncentrálni. Elcsépelt bölcsesség, de a többit meg az idő majd megoldja.

2022. máj. 28. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Túlgondolod. Nem ad jeleket. Az, hogy fáj neki, természetes. Amit mondott, megmondott. Nem valószínű, hogy újra összejöttök. Itt a nyár, tedd túl magad rajta, ismerkedj. El fog múlni a fájdalom, ha nem érintkeztek. Ezért követett ki, hogy ne lásson téged, tudjon felejteni. Az hogy vége számára, nem jelenti, hogy ne lenne neki is rossz a változás.
2022. máj. 28. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Hasonló esetem volt. Mi is kétszer szakítottunk. A másodiknál én léptem, mert elhanyagolt. Ennek ellenére sokáig fájt, és az osztályban is nehéz volt, főleg, hogy tudtam barátnőimtől, hogy ő is szenved miattam. Tudtam, ha megint kibékülünk, ugyanolyan lesz. Azt hittem rajta kívül már soha nem lesz senkim. Ráadásul amikor megtudtam, hogy lett barátnője, nagyon rossz volt.

Erősnek kell lenni, ki kell bírni. És ne engedj a kísértésnek, mert úgyis szakítás lesz megint a vége. Csak magadnak ártanál.

Pár hónapig rossz lesz, de majd megszokod, hogy ott van és látod.

2022. máj. 28. 08:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan rossz beletörődni, hogy mindent együtt terveztünk egyetemet, lakást mindent azt hittem ő lesz a férjem majd egyszer. De valószínűleg nem és ezt nagyon nehéz feldolgozni főleg h tudom ha véletlen vissza jönne nem bírnék nemet mondani neki akármennyire is tudom h ez lenne a helyes
2022. máj. 28. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Tudom hogy rossz. Majd az idő enyhíti a fájdalmadat. Ez ilyen, de majd elmúlik hidd el.
2022. máj. 28. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A házi nyúlra nem lövünk valószínűleg inkább vérfertőzésről vagy rokonok közötti titkolt kapcsolatokról szól. Eléggé félre van értelmezve, és túl van terjesztve osztálytársak közötti, munkahelyi, barátok exe tabu, stb. kapcsolatokra is, mert mindenki kényszeresen kerüli a konfliktusokat.

"azt mondta ő leszarja az én barátaim mert nem ugyan olyan a stílusuk", "én a munkám miatt csak 1 hetet tudtam volna kivenni, azt mondta nekem majd utánuk megyek, egyedül vonattal", "szakított azzal a mondattal, hogy ugyanazokat a köröket futjuk es ő úgy érzi h már nem tudjuk megmenti a kapcsolatot"

Lehet, hogy neked ez a stílus bejön, de én pl. sosem beszélnék így a társammal. Ez a "szarba se veszlek" stílus, amit előad tényleg a legalja.

Valszeg azért nem fáj már úgy, mert már megszoktad, hogy ezt várhatod tőle. Ha megfogadsz egy tanácsot, levonod a következtetést, hogy neked valaki olyan kell, akinek fontos vagy, fontosabb, mint az, hogy a nyáron a barátaival megy bulizni, téged meg otthon hagy. Ha utána mész, akkor a fentit fogod kapni, csak még nagyobb dózisban, aztán a végén könnyen belekerülhetsz egy bántalmazó kapcsolatba, házasságba, ahol ő irányít. Most is már dróton rángat, csak még észre sem veszed.

2022. máj. 30. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Minek terveztél bármit is olyan "kapcsolatban", ahol a nyarakat külön töltitek? :D
2022. máj. 31. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!