Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az osztálytársnőm, mit lépjek? 17/F
Ő intris, én beutazó, nagyon helyes csaj meg minden, de nem tudom hogy hogy nyissak felé. Az előttem levő padban ül, szoktunk dumálgatni, hulyulni. Megtetszett és nem tudom, hogy miképp lépjek. :$
Vagy inkább csak maradjak vele barát? :/
Az utóbbit hanyagolnám, mert semmit se veszíthetek:) esetleg saját tapasztalat ilyen téren??
A válaszokat előre is köszönöm!
mi az az intris?
írj neki kislevelet, amiben elhívod egy pizzára vagy sétálni, órán meg odacsúsztatod neki, odáig lesz érted! :)
A kettes válaszolónak teljesen igaza van :]
Csináld meg, amit ajánlott, csak sikered lehet vele,
persze ha nem vagy holt csúnya :]
református gimibe jársz? :D
az a becsúsztatós dolog az jó ötlet, én is csináltam már hasonlót...
de akár megkérdezheted szemtől szembe is vele, hogy van-e kedve veled elmenni valahová... ha azt feleli, hogy lehet róla szó (márpedig ha jól elvan veled, ahogy írtad),akkor miért ne mondhatná ezt, akkor nyert ügyed van :D
csak viselkedj vele lazán, lássa rajtad, hogy nem görcsöltél rá a témára, de azért éreztesd, hogy fontos a számodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!