Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, hogyan lépjek? 19/F

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, akit kb pár éve ismerek látásból, de meglepő fordulat következett be, ugyanis kereste a társaságomat, rájöttem, hogy irtó aranyos csaj, akinek élvezem a társaságát, jól megvagyunk szerintem, csinálunk közös programokat is, de semmi komoly, csak beszélgetések megállás nélkül. Eltelt már vagy 4-5 hét, de semmivel se léptünk tovább, pedig én szeretnék, így amikor kitalálok valami közös programot, azonnal jön valami ürügy, pedig szerintem megoldható lenne. De ettől még ő kiszokott találni dolgokat, hogy kísérjem el, menjünk szórakozni, stb. amibe nyilván benne is vagyok.

Igazából nem értem mi lehet a baj, most vagy arra vár, hogy konkrétan randira hívjam, vagy csak nem biztos a dolgokban, vagy nem is akar többet a barátságnál. Nyilván nekem kéne tudnom, de akkor nem írnék ide :P

A lány amúgy szerintem amolyan carpe diem csaj, kis csapongó, picit öntörvényű, én meg tipikus nyugodt, megfontolt srác. Egyenlőre nem is értem mit talált/keres bennem.

u.i.:remélem érthetően írtam, várom a véleményeket :) Előre is köszi

2012. dec. 20. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Hááát, szerintem ezt a dolgot felejtsd el. Te vagy a tartalék ismerős aki kéznél van, ha unatkozik.
2012. dec. 20. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Hívd el randira ha nemet mond nem akar többet barátságnál.Ha igent akkor lehet valami.:) tádádádátádááá ilyen egyszerű:D
2012. dec. 20. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
valóban, lehetne ilyen egyszerű, csak vannak olyanok, akik egy sikertelen randi hívás után már nem keresik a társaságod :(
2012. dec. 20. 21:55
 4/5 Bogesz:) ***** válasza:

óó szerintem arra vár, hogy lépjél:D:3 legalábbis nekem a sztoriból úgy tűnik,főleg hogyha ős is kitalál közös programokat:)És még a társaságodat is kereste..:DD hát nekem ez elég egyértelmű:P ha csak barát szeretne lenni azt úgyis észrevennéd, ha közelebb mész hozzá és ő hátra lép:) de nem hiszem hogy ebben az esetben az játszana:P hívd el valahova és teszteld, hogy mennyire díjazza a közelségedet:)) én szurkolok neked, SOK SIKERT!!:3

16/L

2012. dec. 21. 21:43
 5/5 Tyler913 ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani,de 99%,hogy szárazbarát lettél. Arra jó vagy,hogy kísérgesd és körülrajongd,de ha tovább akarnál lépni,akkor leállít.

Van 1%-os esély arra,hogy Rád vár. Egyféleképpen tudhatod meg,mi az igazság: hívd el randira,még 1x utoljára. Ha nem megy bele,ha újra kifogásokat hoz,akkor építsd le. Te nem a barátja akarsz lenni,akit csicskáztathat,hanem a pasija.

Értem,hogy félsz a visszautasítástól,de ha nem viszed dűlőre a dolgot,akkor mégis hogyan fogtok összejönni szerinted? A szigorúan baráti alapon történő,kockázatmentes együttlógásból soha nem lesz kapcsolat. Ez tapasztalat. Tudom,sokkal egyszerűbb lenne lassú víz partot mos-módszerrel összejönni valakivel,mert akkor nem kell kockáztatni,csak sajnos ez nem működik. Csakis a bátrak lehetnek sikeresek. Szóval inkább hívd el,és derüljön most ki az igazság,minthogy még hónapokig emészd magad.

2012. dec. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!