Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok jól döntöttem hogy azért szakítottam a szeretömel mert 6éve tart a viszony és egyszer nem aludt velem csak heti 1-2szer találkoztunk 1órára ?
Szerintem
Teljesen normális ha 1-2 taliztok nem az életársad szék a szeretőd
szeretőd volt, nem a barátod
ne akard, hogy úgy viselkedjen, mintha a társad lenne
9_es hosszú lenne mindent le írnom próbálom röviden,
4évig minden jó volt igaz akkor is 1órás talik voltak de egy héten 3-4is taliztunk de az utóbbi időben heti 1-2 tali volt ugyan 1óra hossza, és meguntam montam neki hogy hagyjuk egymást békén. Ö csak keresset kibékültünk de ugyan úgy 1óra hossza tali volt pedig montam neki hogy nekem kevés az 1óra hossza. De állította hogy szeret kötődik hozzám nem tud elfelejteni csak bele mentem újból és csak ugyan úgy 1órás tali volt. És én meg választás elé állítottam hogy vagy jön és együtt alszunk egyszer vagy hagyjuk egymást mert nincs értelme ha igazán szeret akkor tesz értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!