Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott stalkingolni? Barátnő, barát, exek megfigyelése, hogy van-e új kapcsolata, stbstb? Csak őszintén. Beszéljük meg.
Én nem titkolom, csináltam 25 éve. Nem volt rendben az önbizalmam (de szerintem nem csak azon múlik).
Szégyelltem magam, a barátaim tudták és nem tetszett nekik, mondhatnám, hogy lenéztek emiatt, aztán 25 évvel később ők is bevallották, hogy fiatalon csinálták. Csak akkor még gondolom ciki lett volna bevallani.
Igen, volt, hogy nem tudtam lezárni egy kapcsolatot és az kellett, hogy lássam a saját szememmel, hogy van valakije. Fájt, de legalább a "fölösleges" reménykedés, ami az emberben benne van, az ott megszűnt abban a pillanatban. Tudom, nem a másik új kapcsolata miatt kell továbblépni, de néha mégis segít, ha tudjuk mi a helyzet.
#19 Miért, nőként jobb? Csak úgy elmondom, nem csak férfiak csinálják.
Én értem mindenki hirtelen felháborodását, de nem a cirkuszolás meg a hőzöngés miatt jött létre a bejegyzés...
19-es vagyok, és volt ilyen remek szakításom, amikor a kedves blfsz exem nem volt képes leszállni rólam. Jaj, csak erre jártam, meg stb, tudtam, hogy figyel, mert ott állt az autója a mhelyemtől nem messze, majd az utcánkban, stb.
Elmentem a rendőrségre, két napon belül megkapta az idézést kihallgatásra, plusz távtartásit, és ha még egyszer panaszt teszek rá, mert fenyegetően viselkedik, akkor eljárást indítanak ellene.
Ja, mondjuk én értelmes országban élek, ahol a hozzád hasonló zaklatókat komolyan veszik.
Ő nem hitte, továbbra is követett "messziről" - végül letöltendőt kapott. Nem sok, csak 8 hónap, de így járt.
#26 Tehát offline szánalmas dolog, de a facebookon nézegetni a profilját az nem. XD
Mi a különbség? Kvázi ugyanaz, max nem tudsz lebukni, így nem kell szégyenkezned se magad se az exed előtt. És ezzel meg is nyugtattad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!