Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki szokott stalkingolni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokott stalkingolni? Barátnő, barát, exek megfigyelése, hogy van-e új kapcsolata, stbstb? Csak őszintén. Beszéljük meg.

Figyelt kérdés

Én nem titkolom, csináltam 25 éve. Nem volt rendben az önbizalmam (de szerintem nem csak azon múlik).

Szégyelltem magam, a barátaim tudták és nem tetszett nekik, mondhatnám, hogy lenéztek emiatt, aztán 25 évvel később ők is bevallották, hogy fiatalon csinálták. Csak akkor még gondolom ciki lett volna bevallani.

Igen, volt, hogy nem tudtam lezárni egy kapcsolatot és az kellett, hogy lássam a saját szememmel, hogy van valakije. Fájt, de legalább a "fölösleges" reménykedés, ami az emberben benne van, az ott megszűnt abban a pillanatban. Tudom, nem a másik új kapcsolata miatt kell továbblépni, de néha mégis segít, ha tudjuk mi a helyzet.

2023. máj. 21. 16:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

#19 Miért, nőként jobb? Csak úgy elmondom, nem csak férfiak csinálják.

Én értem mindenki hirtelen felháborodását, de nem a cirkuszolás meg a hőzöngés miatt jött létre a bejegyzés...

2023. máj. 21. 18:35
 22/30 anonim ***** válasza:
37%

19-es vagyok, és volt ilyen remek szakításom, amikor a kedves blfsz exem nem volt képes leszállni rólam. Jaj, csak erre jártam, meg stb, tudtam, hogy figyel, mert ott állt az autója a mhelyemtől nem messze, majd az utcánkban, stb.

Elmentem a rendőrségre, két napon belül megkapta az idézést kihallgatásra, plusz távtartásit, és ha még egyszer panaszt teszek rá, mert fenyegetően viselkedik, akkor eljárást indítanak ellene.

Ja, mondjuk én értelmes országban élek, ahol a hozzád hasonló zaklatókat komolyan veszik.

Ő nem hitte, továbbra is követett "messziről" - végül letöltendőt kapott. Nem sok, csak 8 hónap, de így járt.

2023. máj. 21. 18:36
 23/30 A kérdező kommentje:
Többen csinálják, mint gondolnánk, természetesen bevallani senki nem fogja, még a legjobb barátjának sem. Itt el lehet mondani névtelenül. Aki akarja és aki csinálta. Ennyi a bejegyzés lényege. Senki nem állította, hogy ez jó dolog.
2023. máj. 21. 18:39
 24/30 A kérdező kommentje:
...mármint aki akarja elmondani...
2023. máj. 21. 18:40
 25/30 A kérdező kommentje:

Globális probléma. Aki tud angolul:

[link]

2023. máj. 21. 18:58
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Offline soha nem követném mert szánalmas dolognak tartom hogy loholnék utána mint egy pincsikutya meghát zaklatnèk egy olyan embert aki már nem kér a társaságomból.Nem véletlen lett ex.De facebookon szoktam nézni hogy mi van vele és olyankor egy kicsit belehalok az egészbe.De legalább annyit is láttam belőle és ezzel beérem.3 havonta 1x vagy max 2x ha ránézek.Amúgy nem szivesen nézegetem.
2023. máj. 22. 02:10
 27/30 anonim ***** válasza:
64%
#22 én meg feljelentettelek volna a személyiségi jogok megsértése miatt. Közterületen addig tartózkodhatok amennyit akarok, és n3zelődni nem bűn, a szembe lakásba is beköltözhetnék akár.
2023. máj. 22. 07:07
 28/30 A kérdező kommentje:

#26 Tehát offline szánalmas dolog, de a facebookon nézegetni a profilját az nem. XD

Mi a különbség? Kvázi ugyanaz, max nem tudsz lebukni, így nem kell szégyenkezned se magad se az exed előtt. És ezzel meg is nyugtattad magad.

2023. máj. 22. 13:15
 29/30 anonim ***** válasza:
69%
28: mondjuk annyi hogy más egy profilt nézegetni időközönként ami őrá nincs semmiféle negatív kihatással,mint hogy cserkészed az utcán mint valami prédát.Ja persze ettől mégjobban ellököd magadtól az exedet.
2023. máj. 22. 22:23
 30/30 anonim ***** válasza:
79%
Ember, én max facebookon csekkoltam le az exem. Régen 14 évesen maximum kamuinstán követtünk embereket de sosem zaklattunk/írtunk senkinek…kinőttük ezt is. Ma maximum ránézek az oldalára majd becsukom. Amit te csinálsz beteges
2023. máj. 26. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!