Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki szokott stalkingolni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokott stalkingolni? Barátnő, barát, exek megfigyelése, hogy van-e új kapcsolata, stbstb? Csak őszintén. Beszéljük meg.

Figyelt kérdés

Én nem titkolom, csináltam 25 éve. Nem volt rendben az önbizalmam (de szerintem nem csak azon múlik).

Szégyelltem magam, a barátaim tudták és nem tetszett nekik, mondhatnám, hogy lenéztek emiatt, aztán 25 évvel később ők is bevallották, hogy fiatalon csinálták. Csak akkor még gondolom ciki lett volna bevallani.

Igen, volt, hogy nem tudtam lezárni egy kapcsolatot és az kellett, hogy lássam a saját szememmel, hogy van valakije. Fájt, de legalább a "fölösleges" reménykedés, ami az emberben benne van, az ott megszűnt abban a pillanatban. Tudom, nem a másik új kapcsolata miatt kell továbblépni, de néha mégis segít, ha tudjuk mi a helyzet.

2023. máj. 21. 16:07
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#9 XD
2023. máj. 21. 16:52
 12/30 anonim ***** válasza:
78%

Akármennyire is bizonygatni akarod, hogy “mindenki ezt csinálja”, sőt “ők csinálják ezt a legdurvábban”, ez egyáltalán nincs így. Ez nem normális dolog, aki ilyen szinten kémkedik mások után (ami már lowkey zaklatás szerintem…), annak biztos, hogy van valami mentális elakadása, ami miatt pszichológusra lenne szüksége. Ezt egyáltalán nem rosszindulatból írom, nagyon támogatom, hogy az emberek pszichológushoz járjanak, akár kisebb problémákon is segíthet - egy ilyen eset meg pláne segítségre szorul.

Főleg, amikor a megfigyelt ex kijelenti, hogy semmi közöd az életéhez/új infókhoz vele kapcsolatban, és még ennek dacára is követed, és erőszakkal “betörsz” a magánéletébe.

2023. máj. 21. 17:21
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Ezt nem csinálja mindenki, akármennyire is szeretnéd ezt hinni. De jó jel, hogy azért akarod mindenkire rákenni, mert te is érzed, hogy nem normális dolog.
2023. máj. 21. 17:25
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy mindenki ezt csinálja, de biztosan meglepődnél te is meg én is, hogy mennyien, nem csak nálunk, hanem az egész világon. Nyilván nem normális dolog, de ettől függetlenül létező valami. Mint sok más sz*r.

Igen, valószínűleg egy jó doki tud rajta segíteni, főleg egy olyan, amelyik nem a pénzlehúzásra megy...

2023. máj. 21. 17:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyian, mint amit hinni szeretnél, de megint csak jó jel. Van betegségtudatod, ez már fél siker.
2023. máj. 21. 17:29
 16/30 A kérdező kommentje:
Sosem írtam, hogy ez normális. De azért ne legyünk álszentek, hogy ez húha, mintha ez lenne az egyetlen bűn az emberiség számláján...
2023. máj. 21. 17:29
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem bűn :D Nyìlvàn ha bemész a kertjébe ,hàzàba stb az igen de messziről úgy hogy nem vesz észre , szerintem simàn belefér és jó kaland. És nyìlvàn nem minden nap ,csak egyszer az életben megnézni hogy mi lett vele hogy néz ki stb..
2023. máj. 21. 17:34
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 Amiről te beszélsz az már konkrétan betörés. De itt a téma más
2023. máj. 21. 17:35
 19/30 anonim ***** válasza:
94%

8-as, hogyha a munkahelye körül sertepertélsz, ahol RHADTUL semmi dolgod, akkor igen, feljelent, főleg, hogyha amúgy is zaklatod.

A leskelődni mások után felnőtt férfiként már bőven kimeríti az elmebetegség fogalmát.

2023. máj. 21. 18:32
 20/30 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem irtó kevesen csinálják, én pl nem, és ismerős se. Olyan volt, hogy szakított velem a srác, én meg direkt abba a buliba mentem, amin tudtam, hogy ott lesz, hogy majd féltékennyé tegyem(tini voltam:D), meg olyan, hogy másik srác bejött, és barátnőmmel elsétáltunk a munkahelye felé, hátha belebotlunk, és leszólít, dehát ez is tiniként volt, és ez sem olyan, mint amit te írsz. Az tök beteg.

Facen szoktam nézni 4-5 régi ismerősöm párhavonta, ebből 3-4 ex, de az életben nem jönnék össze velük, csak szeretem tudni, hogy jól vannak. Még csak beszélni se beszélnék velük, olyanok, mint valami irtó régi és távoli rokonok, akiket pofaviziten láttamozol, de azért jó érzéssel gondolsz rájuk.

2023. máj. 21. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!