Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy ennek a kapcsolatnak vége?
Nagyon váratlanul ért az ismerkedési szakaszban, hogy a srác egyik napról a másikra kijelentette, hogy visszavonulót fúj, és nem akar velem komoly kapcsolatot. Maradjunk barátok.
Én nagyon beleéltem magam a szituba...azóta minden gondolatom körülötte forog. A napokban még írogatott is nekem. Most meg feltűnő módon ghostol. Amikor meg válaszol, akkor egy elég fura arcát mutatja.
Tegnap elmondta nekem, hogy mennyire borzalmas minden, a munka, a tanulás, hogy ő mindenben borzalmas. Köpni nyelni nem tudtam.
Az a baj h itt belül fáj az egész, és hiába sprotolok, talizom ismikkel, utána mégis csak elfog a gondolat. Próbálok nem rá írni, de néha nem tudom megállni, hogy ne tegyem meg.
Amúgy nem volt köztünk harag, mikor elváltunk. Inkább racionális alapokon hozta neg a srác a döntést.
Örülj neki, hogy legalább közölte, hogy nem akar.
Hányszor ghost-olnak úgy a nők, hogy minden rendben volt, és sosem derült ki, miért tűntek el. A legjobbak azok, akik nem napvégén tűnnek el, és másnap csak nem írnak rád többet, hanem beszélgetés közben egyszer csak abbamarad. :D
Szóval igen, átérzem, hogy most rossz, de hidd el, nők még durvábban csinálják ezt.
Nálunk ez egyertelmu volt, hogy mindket fel reszerol tul sok aldozattal jarna ez az egesz, de ugyanakkor a szimpatia megvolt.
Most probalok en is massal talalkozni, hatha az segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!