Társkeresőn rövid románc után vége lett a kapcsolatnak, de kiderült, hogy a srácnak (1év után is) még megvan a telefonszámom. Miért tartja meg, ha úgysem keres és nem tervez velem?
Nem biztos, hogy túl kell gondolni.
Én sem szoktam reflexből törölni az egykori ismerőseim, barátaim, szerelmeim, munkatársaim számát. Kicsit gyerekesnek is tartom ezt a "szakítottunk, akkor most tüntessük el a nyomait is, hogy valaha közöm volt hozzá" dolgot. A telefonkönyv meg telefonkönyv. Nem több, és nem kevesebb.
Nem kell mindenbe belemagyarázni, hogy “biztos halálosan szerelmes még mindig”.
Nekem is megvan még az exem száma, pedig lassan 2 éve szakítottunk, nagyon rövid ideig is “jártunk”. Soha nem jutott eszembe felhívni, boldog kapcsolatban élek azóta, együtt is élünk. Nem zavarja a páromat, ahogy engem sem az, hogy az ő exének a száma is megvan neki. Ismerjük, miért töröljük ki? Ha új lesz, nem fogom elkérni mondjuk.
Szerintem embere válogatja. Valószínűleg úgy van, ahogy a 2. írta.
Hogy derült ki egyébként, hogy megvan még a számod neki?
"Nekem nem hogy egy után vannak meg hanem sok év után. Mit foglalkozol te ezzel? A pasik nem törölgetnek, mindent meghagynak úgy ahogy van!"
Nem pasik, hanem férfiak, és butaság ez az általánosítás, én pl. törlöm, akivel már nem kommunikálok és a jövőben sem tervezem.
Ok,bár én olyan embereknek a telefonszámát hagyom csak meg, akivel szívesen tartanám a kapcsolatot függetlenül attól h keressük-e egymást vagy sem, de az én vagyok...
(főként társkeresős ismerettségnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!