Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszter az exszel?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottunk, ma beszélgetésbe elegyedtünk. Felvetette, hogy menjek át hozzá szilveszterkor. Ti mit tennétek? Jó ötlet?
Az igen felé húz a szívem...
Ő 27/F, én 25/L.
2022. dec. 29. 01:45
1/14 anonim válasza:
Búcsúszex. Persze. Nekünk is megvolt. Csak tudd, hogy mire mondasz igent.
2/14 anonim válasza:
Nem mennék, csak megnehezíti a lezárást. Nyilván csak dugni akar.
3/14 anonim válasza:
Nyilván, de ha a kérdező is, akkor miért ne bulizhatna? Nincs tétje, ha tudja, hogy mit csinál.
4/14 anonim válasza:
Szakítás oka talán segítene, nekünk kívülállóknak a vélemény megfogalmazásában.
5/14 anonim válasza:
Abszolút semmi közünk hozzá :DDD
6/14 anonim válasza:
Nem lennék 4 fal közt miatta.
Ha csak ennyire képes, kihagynám.
7/14 anonim válasza:
Ez jo. Engem ilyen tájba dobtak ki. Csaj az akarta hogy töltsünk együtt a Szilveszter. Hát nem, erre a szomszéd srác teherben ejtette és én mehettem magyarászkodni. Feljelentett. Tök kínos volt a fiatal rendőr csajnak magyarázni 19 évessen, hogy szűz vagyok.
8/14 anonim válasza:
Engem az ilyen felkavarna, szoval nem mennek.
9/14 anonim válasza:
Te tudod, mennyire vagy benne érzelmileg. Ha nagyon, akkor ezzel csak visszarántana, megnehezítené neked a lezárást. Plusz ha összebalhéztok, sírva kezdeni az újévet nem annyira jó móka.
Úgyhogy én összességében nem mennék, vagy legalábbis nem elvárásokkal.
10/14 anonim válasza:
Csak meg akar bacxni. Egyébként leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!