Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van most itt köztetek olyan,aki mostanában szakított és egyedül szilveszterezik, ráadásul szomorúan?
Mi külön szilveszterezünk.
Én inkább azon vagyok most, hogy nekem ez jobb is, mint a párom rokonaival jópofizni. (Amit lehet jövőre nem úszok meg)
Az exem haverjai meg folyamat szívták a vérem meg stb.
Jóformán egyetlen szilvesztert tudok felmutatni eddig, ahol én Valóban igazából jól éreztem magam, az akkori párommal, haveri körrel,(közös haveri körünk volt a párommal), tesómékkal együtt és szerelmesen.
Szóval nekem párkapcsolati szilveszter kb nem is hiányzik.
Még bnőkkel szabadon ismeretlen srácokkal is jobb, mint az aktuális párom akárkijeivel, akik nem az én barátaim, rokonaim, kvázi "idegenek". És a legtöbbször mindig ez van.
Barátom az van, de mégis egyedül és szomorúan töltöm az estét.
25N
Számomra ez a nap is olyan mint a többi.
Jövőhéttől már úgy is mindenki dolgozik és senkit nem fog érdekelni mi volt szilveszterkor.
Ma dolgoztam, holnap reggeltől estig dolgozom a rengeteg munka miatt. Asszony terhes, állandóan parádézik. Természetesen tudomásul veszem az állapotát. Úgyhogy olvasgatunk a kutyával. :)
Boldog új évet mindenkinek barátaim, élvezzetek ki minden percet az életben.
29F
7-es.
Meg sem fordult a fejében hogy együtt töltsük a szilvesztert, igaz még csak 3 hónapja vagyunk együtt. de nekem ez mégis gáz. És még meg se kérdezte nekem mi a tervem, ő megy a haverjaihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!