Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van most itt köztetek olyan,aki mostanában szakított és egyedül szilveszterezik, ráadásul szomorúan?
Figyelt kérdés
Nekünk 1 hete lett vége,és bele pusztulok. Sokat segitene,ha sorstársakkal tudnék beszélni!2020. dec. 31. 18:51
11/20 anonim válasza:
#10: Ez elég szomorú. Mondjuk oké, hogy csak 3 hónap, de akkor is, megkérdezhette volna, hogy te mit szeretnél. Igazából ilyenkor az a rossz érzés, hogy aki kapcsolatban van, az is ugyanolyan magányos és szomorú, mint én, holott neki boldognak kellene lennie.
12/20 anonim válasza:
#11 Abszolút. Nagyon gáznak tartom. Legszívesebben most megírnám hogy VÉGE, boldog új évet!
13/20 anonim válasza:
#11 Neked miért nem volt senkid? Az írásodból csupa pozitív dolgok jönnek le rólad. Mi a baj?
14/20 anonim válasza:
#13: Elég hosszú történet. Nem akarom a publikumot terhelni ezzel.
15/20 anonim válasza:
#14 Ha gondolod írd meg privátban. Persze ha nem akarod nem erőltetem, de szívesen meghallgatnálak.
16/20 anonim válasza:
Nem mostanában szakítottunk, hanem pár hónapja, de magányosan töltöm a Szilvesztert.
L
17/20 anonim válasza:
Nem egyedül szilvezterezek, de attól még szomorú vagyok 😞
20/F
18/20 anonim válasza:
Feleségem van, ergo magányos lesz a szilveszter. :(
19/20 anonim válasza:
Nekem még nem volt kapcsolatom, de az ünnepekkor történő lázas és erőltetett jópofizást nem szeretem. Meg azt, hogy ilyenkor kötelező jóban lenni, 2 nap múlva meg elfelejtik az egészet. Emiatt inkább egyedül jobb, mint egy álságos kapcsolatban.
Mivel végre 7 hónap után találtam egy jónak ígérkező állást, így most az is lefoglal, 28-án kezdtem. Szóval ja, most úgy vagyok, hogy pénzt keresek végre, és félrerakom, amennyit lehet. Aztán majd ha égre nem lesz Covid hisztéria, akkor jöhet a prosti.
20/20 anonim válasza:
#18: Nekem erről egy Benny Hill-jelenet jutott eszembe, amikor mondja a kopasz kisöregnek, hogy "Úgy tudom, a szeretteivel él X-ben [itt mondja a település nevét]", erre az öreg: "Nem, a feleségemmel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!