Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is egyedül hagyott a párja szilveszterkor?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, de úgy érzem ezzel teljesen betelt a pohár nálam. Szakítani akarok, nem vagyok boldog. Úgy érzem teljesen mindegy mit teszek, ez sehogy sem lesz jobb, többet meg már nem akarok ebbe tenni, időpocsékolás az egész. Nem igazán várok tanácsot, inkább csak le akartam írni, nem tudok erről beszélni senkinek.2022. jan. 1. 11:47
1/14 anonim válasza:
Tedd meg, hidd el jobb szenvedni picit erősebben 1 hónapig, mint "simán" szenvedni hónapokon keresztül a huza-vona miatt :(
2/14 anonim válasza:
Mit csinált az a rbanc/strci? Megcsalt?
3/14 anonim válasza:
9 eve vagyunk egyutt. Egyutt elunk. Mondogatta,h tobb helyre hivtak hazibuliba,de en nem mehettem egeszsegugyi okokbol. Elmult evben is tobbszor ment mar nelkulem.
Mondtam,neki ,h menjen nyugodtan,de akkor nem baj,h jovore en is megyek hazibuliba egy baratommal? ….
Eljutottam odaig,h tenyleg nem erdekel,ha elmegy vhova. Nem feltem senkitol. Kb kirohogom,ha kiderul vmi es szakitunk.
N
5/14 anonim válasza:
Volt ilyen, első barátom, aztán mikor én mentem el mással, nem örült. Szerencsére szakítottunk, mai fejjel már nem tűrném el.
6/14 anonim válasza:
Bocs az offért de miért csinálnak sokan olyan nagy durranást/problémát a szilveszterből?
8/14 anonim válasza:
Én szakítottam ... szilveszterkor
25/n
Szilvi
9/14 anonim válasza:
De miért? Megcsalt? Szilvi a neved ez biztos.
10/14 anonim válasza:
:D
nem csalt meg. nem volt jó a kapcsolat már hosszú ideje érlelődött bennem ez a döntés , sokszor próbáltam is szakítani. Úgy néz ki ez most végleges és kiforrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!