Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz nagyon, ha el akarok menni szilveszterkor barátnőimhez és Ő meg egyedül marad otthon?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy nincsenek barátai és Miatta mindrn egyes baráti eseményt eddig az egy évben lemondtam. Másfél éve vagyunk együtt, egy éve együtt élünk, és kb 2 éjjelt aludtam Tőle külön. Egyszer, mikor haza kellett menjek, és egyszer, mikor befejeztem az iskolám utolsó évében a záróvizsgáim. Most meg fél év után egy ilyen estém lenne. mindent folyamat visszamondtam.

Mondtam, hogy menjen el a barátaival. Erre füvezni meg piálni akar itthon és beülni a tv elé. Na még mit nem... nem vagyok se házas, nincsenek gyerekeink se, 21 vagyok. Se szex, semmi terve nincs, semmihez sincs kedve. Se barátai, se életkedve.

2020. dec. 30. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Nézd te választottad, te élsz vele együtt, a te dolgod.

Ha őt nem zavarja, menjél. Én eleve nem mondanék le minden ilyen programot (már, ugyanis én is estem már ebbe a hibába) mert hamar kialakult a barátaidban, hogy kár is hívni, onnan meg nehéz a kapcsolatot visszahozni.

Ha menni akarsz és a párodat ez ilyen mértékben hidegen hagyja, akkor had drogozzon egyedül otthon, te meg érezd magad jól. De én az egész párkapcsolatot átgondolnám, ha se szex, se közös program, se semmi, csak punnyadás.

2020. dec. 30. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Én egy ilyen kapcsolatból mennénk el nem csak aznap este.

Alapból nem kezdenék egy drogossal.

Aztán a másik se sex, se programok.. Akkor mi tart össze?

2020. dec. 30. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
én nem bulikat, hanem szuper munkalehetőséget egy másik városban és szuper kedvezményes európai utakat hagytam ki az akkori párom miatt. mondanom sem kell, nem vagyunk már együtt, mindent megbántam amit miatta elvesztegettem. 21 éves vagy könyörgöm, nem ő lesz a férjed, ez már biztos. ráadásul még füvezik is...éld a saját életed!
2020. dec. 30. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyennek ismerted meg őt, vagy megváltozott?

Ha ilyennek ismerted meg, akkor miért maradtál vele,

Ha megváltozott, járj utána mi történt vele, mi okozta a változást.

Nézetem szerint, ha most magára hagyod, még elhagyatottabbnak érzi majd magát, alkoholt és füvet összekever. Kiábrándító lesz a haza érkezésed.

Miért egy nappal szilveszterezés előtt jutott ez eszedbe?

Ha Te vele ellentétben társaságkedvelő vagy, akkor semmi értelme együtt maradni, de ismerek nagyszülőket, akik kezdettől fogva hasonlóak mint Ti, mégis elégedettek egymással. Nagyon jól ismerem mindkettőjüket, külön-külön is bizalmasak velem szemben, tehát nem a levegőbe beszélek. Tény, hogy az ilyen eset rendkívül ritka.

2020. dec. 30. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval a helyzet az, hogy nincsenek barátai"

"Mondtam, hogy menjen el a barátaival."

Most akkor vannak barátai vagy nincsenek?

2020. dec. 30. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj bátran, nem a Te felelősséged és gondod, hogy ilyen gyökér, hanem az övé. A következményekkel együtt. :)
2020. dec. 30. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért nem viszed magaddal?
2020. dec. 31. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!