Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a haverjaival töltötte a szilvesztert, ez normális?
Jövő ilyenkorra már lehet, hogy nem is őt fogod megszopatni az éjszakai műszakkal.
32/f
Ez kamu, nem?
Mi jó pár éve vagyunk együtt, de mindketten az édesanyánkkal töltöttük ezt a napot, egyedül vannak. Majd egyszer rájössz te is, hogy nem ilyen dolgokon múlik egy kapcsolat.
Szerintem azert ettol meg nem dolt ossze a vilag, es o is erzi, hogy ez nem volt koser dolog. Kifejezte a valtoztatasi szandekat is. Szerintem tobbet er, ha valaki fel es beismeri a hibajat, raadasul korrigalni is akarja, mintha az alaomszilveszter megvalosult volna, es nem derul ki ez a tulajdonsaga.
Ez egy olyan portfolio, amit tartasra javasolok. :)
Ha csak ennyi a gond, akkor ne hajtsd el. Ha megis, akkor meg azt veszed majd eszre, hogy a kov baratnovel egyutt vigyorog majd a szilveszteri szelfin, mert a lecket mar megtanulta, csak te nem hagytad, hogy bizonyitson.
42F
Eleve nem azért nem vitt el bálba, mert nem akart, hanem mert nem kaptatok jegyet nem? Utána meg sofőr volt, ha már nem jött össze a buli. Tényleg nem kéne ennyire lehangolódni ezen.
32/f
Lehet, hogy nem volt ennyire konkret a dolog, amikor elvallalta a soforkodest. Igazabol ha este 8-kor elviszi a bagazst valahova, es utana hazamegy, gondolom akkor egy szot sem szoltal volna. Hogy miert ejfel elott esett be, gondolom megvan ra a magyarazat, de arra lehet o sem szamitott elozetesen, amikor felkertek sofornek.
Szerintem dumaljatok ki a szitut, biztos van logikus magyarazat, es szivjatok el a bekepipat. Gyanitom o sem igy akarta, csak igy alakult.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!