Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha barátom egyik nap él-hal értem, utána másnap nem foglalkozik velem? (Távkapcsolat) 24N
#2 miért mi a baj ha valaki 24 évesen távkaocsolatban él?
Erre is van valami íratlan kötelező társadalmi szabály hogy ilyen korban illendő már együtt lakni azzal akivel vagy? Nem értem. Ez is korhoz van kötve?
En is 24 éves vagyok de nem igazán szeretek állandóan együtt lakni valakivel (próbáltam és utaltam ) nem szeretnek állandóan össze költözni akivel elek
Ettől nem érzem úgy hogy ne lennék normális csak mert 24 evesen nem vagyok férjezett asszony stb. Fiatal vagyok meg ehhez
Pasidnak érzelmi hullamvolgyei vannak kérdés h miért. Nem mondta el miért csinálja ?
Te lány!
Ez nem távkapcsolat, ez önámítás! Keress egy közelebbi kant és ÉLJ!
Távkapcsolat? Mivan? A telefonszexet még értettem, mondjuk nekem már az sem ment. (Túl kicsik voltak a lyukak)
Távkapcsolat. ba_szdmeg, sanyecli! Felejtsd már el. Fene tudja hányat dug még melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!