Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a haverjaival töltötte a szilvesztert, ez normális?
Egyszer megéri a poént, de azért vigyázz az ilyennel, mert rohadt önpusztító viselkedés a bacosság :D
32/f
Éjfélkor hazament, tehát nem arról van szó, hogy hajnalig bulizott és s.zart rád. Sőt, még csak nem is bulizott, csak fuvarozott. Bizonyára te is voltál már baráti eseményen életedben, ha X emberhez kell alkalmazkodni, könnyen megcsúsznak a dolgok.
Te még csak nem is voltál egyedül, hogy szurkáld érte a lelkifurkával, volt társaságod. Sőt, hisztizned sem kellett, mert bocsánatkéréssel kezdte, tök egyértelmű, hogy ő sem így tervezte az estét.
Hallod, én is tudok házisárkány lenni, de még szerintem is baromira túlzásba viszed. Komolyan, a szilveszter így alakult, elhiszem, hogy rossz, de tényleg megéri az új év első napját is elbaccni csak azért, hogy játszhasd az áldozatot?
Nem értem,hogy miért ekkora probléma ez. Ráadásul ő is érezte,hogy rosszul esett neked,ezért haza is jött éjfélre és megígérte,hogy nem lesz többet ilyen.
Én tegnap a két kutyánkkal szilvesztereztem. A párom is a barátainkkal volt. Terhesen sokszor vagyok úgy,hogy fáradt vagyok,ez is az is van. Nem akartam menni. De azért mert nekem éppen rossz, nem kell elrontanom az ő estéjét is. Ha megkérem,itthon maradt volna,dehát nem börtönben vagyunk,"csak"házasságban... Minden évben van szilveszter, majd jövőre máshogy lesz. Lehetnél egy kicsit elnézőbb is vele, mert hosszú távon nem kifizetődő dolog, ha leckéztetni akarod,akit elvileg ugye szeretsz..
Én ostoba meg még egyenesen győzködtem a páromat, hogy menjen el a haverjaival szilveszterezni (50km) és aludjon az anyjànál, én pedig otthon maradok a gyerekekkel... Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy dolog 🤣
(Végül nem ment, de a többiek sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!