Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom a haverjaival töltötte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a haverjaival töltötte a szilvesztert, ez normális?

Figyelt kérdés
4 haverjának volt ma a sofőre. Éjfélkor haza jött hozzám. Illetve azt is mondta az az újévi fogadalma, hogy soha többet nem hagy magamra de ez a mai nap már így alakult és, hogy ha mindenünk meg lesz el fog venni feleségül és szeret. Viszont én nagyon szomorú vagyok, hogy 4 haverral töltötte az estét és nem velem. Úgyvolt bálba megyünk de már nem kaptunk jegyet.. Én ezt a mai estét nem tudom egykönnyen megbocsajtani azthiszem. Az anyukámmal tarsasoztam meg filmeztem, ahelyett, hogy a párom lett volna velem. Jövőre tuti, hogy éjszakás műszakba kérem a beosztásom, többet nem maradok otthon..

2019. jan. 1. 01:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Egyszer megéri a poént, de azért vigyázz az ilyennel, mert rohadt önpusztító viselkedés a bacosság :D

32/f

2019. jan. 1. 02:41
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk fordított esetben kíváncsi lettem volna, hogyan reagál a gyakori közönsége.
2019. jan. 1. 03:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Jövőre az lesz a bajod,ő bulizik,te dolgozol.Inkább szerezzetek időben jegyeket a bálra és érezzétek jól magatokat.
2019. jan. 1. 03:02
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Éjfélkor hazament, tehát nem arról van szó, hogy hajnalig bulizott és s.zart rád. Sőt, még csak nem is bulizott, csak fuvarozott. Bizonyára te is voltál már baráti eseményen életedben, ha X emberhez kell alkalmazkodni, könnyen megcsúsznak a dolgok.

Te még csak nem is voltál egyedül, hogy szurkáld érte a lelkifurkával, volt társaságod. Sőt, hisztizned sem kellett, mert bocsánatkéréssel kezdte, tök egyértelmű, hogy ő sem így tervezte az estét.

Hallod, én is tudok házisárkány lenni, de még szerintem is baromira túlzásba viszed. Komolyan, a szilveszter így alakult, elhiszem, hogy rossz, de tényleg megéri az új év első napját is elbaccni csak azért, hogy játszhasd az áldozatot?

2019. jan. 1. 08:30
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem,hogy miért ekkora probléma ez. Ráadásul ő is érezte,hogy rosszul esett neked,ezért haza is jött éjfélre és megígérte,hogy nem lesz többet ilyen.

Én tegnap a két kutyánkkal szilvesztereztem. A párom is a barátainkkal volt. Terhesen sokszor vagyok úgy,hogy fáradt vagyok,ez is az is van. Nem akartam menni. De azért mert nekem éppen rossz, nem kell elrontanom az ő estéjét is. Ha megkérem,itthon maradt volna,dehát nem börtönben vagyunk,"csak"házasságban... Minden évben van szilveszter, majd jövőre máshogy lesz. Lehetnél egy kicsit elnézőbb is vele, mert hosszú távon nem kifizetődő dolog, ha leckéztetni akarod,akit elvileg ugye szeretsz..

2019. jan. 1. 08:52
 16/25 anonim ***** válasza:
51%
Amit ebből le tudtam szűrni: te 3 műszakban dolgozol, ami egy fiatal szerelmi kapcsolatban az elképzelhető legnagyobb mínusz.
2019. jan. 1. 09:24
 17/25 anonim ***** válasza:
És terhes is.... Még jobb.
2019. jan. 1. 09:25
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Én ostoba meg még egyenesen győzködtem a páromat, hogy menjen el a haverjaival szilveszterezni (50km) és aludjon az anyjànál, én pedig otthon maradok a gyerekekkel... Nem tudtam, hogy ez ilyen nagy dolog 🤣

(Végül nem ment, de a többiek sem)

2019. jan. 1. 11:03
 19/25 A kérdező kommentje:
Haza jött éjfélkor, de aztán utána el is ment vissza és reggel 7kor jöttek meg... Hmmm.. Hát nekem nagyon nem fer
2019. jan. 1. 11:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Új évi fogadalom.... hánynom kell ezeketől az elcsépelt, erőltetett szövegektől...
2019. jan. 1. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!