Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire nem normális? 22L

Figyelt kérdés

Betegesen aggódok. Két hónapja összejöttem életem szerelmével, akivel kb 5 évig barátok voltunk. Előtte már kavartunk párszor, de féltünk elköteleződni. Végül rájöttünk hogy egymásnak vagyunk teremtve, ezért adtunk egy esélyt a dolognak.

De én rettegek. Betegesen féltékeny vagyok, amiről neki fogalma sincs, mert eszemben sincs hisztizni vagy bármivel kiakasztani. Tudom, hogy sosem csalna meg, egyáltalán nem csajozógép, az első barátnője vagyok és lányokkal alig tud beszélgetni amióta ismerem. Én magamat tartom szimplán túl kevésnek hozzá. Ő tökéletes, én meg egy roncs vagyok. Minden létező szeretetet megkapok tőle, 0-24 mondja és érezteti.

Mit tegyek? Nem akarom hogy azt higyje bolond vagyok, ezért sem mondom el neki. De hazudni se akarok, se "színlelni" előtte. Múltkor attól görcsbe rándult a gyomrom hogy láttam, hogy rákeresett valami lányra fb-on, akiről mint kiderült a szaktársa.

Nekem szinte csak fiúbarátaim vannak, info szakos lány voltam, világéletemben fiúk közt nőttem fel. Tehát tudom, hogy fiú-lány kitud jönni egymással mindenféle hátsó szándék nélkül. Mégis nála rettegek, mert tényleg megőrülök érte.

Mindketten 22 évesek vagyunk.

2018. dec. 25. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Fejleszd az önbuzwlmad. Minél többet csinálj, tapasztalj, fejleszd tudásod, képességeidet.
2018. dec. 25. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt a probléma te magad vagy. A féltékenység abból fakad, hogy nincs önbizalmad és kevésnek érzed magad. Ha okot adnak rá, az egy másik dolog. De fejleszd ezt mindenképpen, ha nem akarod, hogy a kapcsolatod rovására menjen és nyugodtan beszélj erről a pároddal is, mondd el neki őszintén, hogy szoktál féltékeny lenni, hátha az ő szavai megnyugtatnak. Ha tényleg nem mutatod ki, az azért szerencsés, mert nem taszítod el magadtól, azonban beszélni lehet róla, az jót tehet.
2018. dec. 25. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha ez így folytatódik, akkor csúnya szóval "megkönnyebülést" jelent, ha ő nincs, mert akkor nem lesz ok a folyamatos rettegésre, az állandó kisebbségi érzés miatt. Ilyen szempontból jobb lenne, ha egyenrangúbbak lennétek, vagy akkor is féltékeny lennél?

Nem volt korábban ilyen problémád, hogy elhagytak?

2018. dec. 25. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"Féltünk elköteleződni", ja, hogy már a házasságra gyúrtatok?

5 éven át kavartatok párszor de te vagy az első barátnője?

Úgy kamu ez is ahogy van.

2018. dec. 25. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:

micsoda egy reális nő..

te amúgy eléggé érezteted vele, hogy szereted? nem vagy ebben alulmaradva?

nem azért tanácsolnám, hogy az majd őt mégjobban odaláncolja hozzád hanem kb te magad ki tudnád fejezni ezt a rajongásodat felé. nem vagyok pszihomókus csak szerintem a másik bálványozásig szeretése akkor élhető csak túl hogyha ő azt fogyasztja, érted?

benned termelődik->kifejezed, feltálalod->jó néven veszi->ő is megbolondul érted->és akkor ez egy körforgás

szerintem ahhoz, hogy elhidd a fontosságodat látnod kell, hogy a te szerelmeddel, öleléseddel, érintéseddel éli túl a napokat..fura de ilyenkor már a tudat alatti éned is érzi, hogy meg van erted veszve valaki..

mondom, nem szakmám, csak tipp..

2018. dec. 25. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Voltak itt kérdések, de a kérdező nem válaszolta meg... ezeket nem értem. Mi pötyögjünk, a kérdező meg eltűnik...
2018. dec. 25. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:

#3 Egy párom volt előtte, aki elhagyott mikor az édesapám elhunyt és nagyon rossz időszakom volt. Én is hibás voltam, mert nem voltam képes lefeküdni vele egy hónapig és tényleg megállás nélkül kedvtelen, szomorú voltam. Az nagyon a földbe döngölt, mert én bíztam abban, hogy átvészeljük és hosszútávú dolog lesz. Ennek már lassan két éve.

#4 Nem házasságot terveztünk, szimplán féltünk, mert mindigis közös baráti társaságban voltunk és van ugyebár a "házi nyúlra nem lövünk" mondás, 5 évnyi nagyon jó barátság állt mögöttünk, féltünk hogy elrontjuk ha összejövünk. És nem 5 évig kavartunk, 5 éve ismerjük egymást, az utolsó fél évben kezdtünk összejárni.

#5 Éreztetem vele, hogy szeretem. Állandóan. Azt mondja sosem volt még ilyen boldog és minden perce borzasztó, amit külön töltünk. Pedig hetente 5-6 alkalommal együtt alszunk, tehát nem sok időről beszélünk. Szexuális téren is maximálisan magam elé helyezem, de ebben ő is ugyanilyen, sosem maradt egyikőnk sem kielégületlenül, mindig igazodunk egymáshoz. Mikor nehéz napjaim vannak akkoris kielégítem szájjal-kézzel, mert imádom is csinálni neki, imádom ha látom rajta, hogy boldog. Apróságokkal meglepem, folyton dícsérem, mikor beteg volt el sem mozdultam mellőle. De ő is ugyanilyen. Tehát szerintem ebben egyenrangúak vagyunk. Tudom hogy ő is megvan veszve értem, mert érzem.

Őszintén szólva ez a kattogás főleg azóta tart nálam, mióta mesélt egy lányról akibe belevolt zúgva 2 éve és a lány csak hülyítette majd eldobta. Tudom hogy nagyon kivolt miatta, mert akkor barátként teljesen mellette voltam.

Tehát miután összejöttünk és a full sztorit elmesélte én megnéztem a lány képeit és úgy érzem ég és föld vagyunk... Én őt százszor szebbnek látom magamnál és azon jár a fejem, hogy ha neki ilyen lány tetszett akkor most mit csinál mellettem? Pedig állandóan bókol nekem, tényleg ő mindent jól csinál, csak én vagyok egy rakás szerencsétlenség mert 0 önbizalmam van, minden kis sértés amit kaptam életem folyamán ott van a fejemben, ott van a fejemben mikor exem elhagyott és azt mondta már hozzám se akart érni mikor folyton bömböltem otthon, minden ilyenre emlékszem. Egy roncs vagyok és ezt tudom.

2018. dec. 25. 15:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, telefonról egy évezred mire lepötyögöm a mondanivalóm:)
2018. dec. 25. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!