Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ez a csalódások után?
Minden csalódásom után átértékelődik és azt gondolom, hogy a penz fontosabb mint a szerelem.
Elozo ilyennel lett valaki akibe beleszerettem.
De benne is csalodtam és megint az van bennem, hogy egy idosebb penzes pasival kellene inlabb próbálni.
Ez miert van?
24 vagyok és ilyen 50 koruli pasikra gondolok
Az egyik 4ev, megcsalt és megvert. 2 evvel fiatalabb volt mint en.
Mindkettőt többször is megcsinalta és nem birtam tovább.
Erre ra tobb mimt egy evvel lett egy másik.
O 3 evvel idosebb mint en.
Szerinte egyszerűen nem illettunk össze, nem tudta velem elképzelni a jövőjét.
7 hónapig
Elküldtem elobb véletlen.
Szóval vele 7 hónapot voltam. Most lett vege 1 hónapja.
ezek tapasztalatok, de nem hiszem, hogy egy 50-es gazdag hapsi az aki teljesíthetné a vágyaidat és rávágynál
mi az amit szeretnél? mire vágysz?
akkor te nem egy papit keresel, hanem egy társat nem?
keresd a megfelelő társat és ne add fel!
ne akarj luxus kva lenni!
Én is rengeteget csalódtam. Rengeteget estem pofára. De nem adom fel. Keresem a magam pájràt. hátha meg lesz. Ma estem sajna pofára. De ez van. Az élet is pofáraesések sorozata. Fel kell állni utána.
F/19
Talán olyan embert kéne keresned akinek nem dísznek kellesz , hogy mutogasson, és nem a puncid kell neki, hanem te saját magad.
Mert eddig egy használati eszköz voltál, akinek azt mondták az elején, hogy szeretlek te vagy az életem, a mindenem és máris óóóóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!