Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párod barátaival tervezne a szilvesztert, te meg egyedül lennél. Hogy fogadnád?
Ha párod barátaival tervezne a szilvesztert, te meg egyedül lennél. Hogy fogadnád?
Mivel nincs sok barátaim, így buliban se szoktam járni, pedig mennék :D Mondjuk én egyedül is feltalálom magam, de ezt most, nem tudom, hogyan kéne fogadni. Elfogadható, vagy gáz, hogy párom nem szerelmével szeretne lenni új évkor?
Ez az első szilveszter nekünk. Fél éve leszünk együtt.
25L
így eléggé gáz
mi az indok??
szégyell téged vagy mi a kókadt kukac??
Számomra ez nem lenne elfogadható. Nekem és a páromnak szintén ez lesz az 1. közös szilveszterünk, és az ő barátaival fogjuk tölteni. Mélységesen megbántana már csak az is, ha a gondolat is felmerülne, hogy ne legyek mellette az év utolsó napján.
20/L
Indok?
Szeptemberben másik városban kapott munkát, így a haverja nagyon megörült, hogy lehet el tud menni. Páromat meg ez meghatotta.
Persze megkérdezte tőlem, hogy nem gond-e, de én nem fogom eltiltani haveritól, ha velük szeretne lenni mint velem.
Ezt meg is értem. Inkább az bánt, hogy tudja egyedül leszek és így megy oda.
Rákérdeztem.
Azért nem hívott, mert ez falubeli buli, ami zárt körű. Mondjuk fura ez nekem...
(mindenki párja nélkül megy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!