Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan aki egyedül otthon tölti a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen szánalmas, hogy nem tudok elmenni sehova senkivel?2009. dec. 26. 21:12
1/24 anonim válasza:
MEnny el valami kocsmába azt kész.
2/24 anonim válasza:
Itt vagyok én is. :)
Barátok sehova se hívtak, ez van.
Szerelmem apjával tölti..
3/24 anonim válasza:
Én is. Illetve itthon lesz nagyanyám, aki mindig elalszik este 9-kor
4/24 anonim válasza:
Én is egyedül leszek otthon. :) Mondjuk nem azért mert nem hívnak, hanem mert egyáltalán nincs kedvem szilveszterezni..:S 19/L
5/24 anonim válasza:
Én is egyedül töltöm. Nem akarok nyüzsgést magam körül
19/F
6/24 anonim válasza:
Én is és engem hívtak is csak nincs kedvem most bulizni, de lehet h még áthívom 1 -2 haveromat is ... akiket már rég nem láttam
15/F
7/24 anonim válasza:
Én is egyedül leszek, itthon :(
24/L
8/24 anonim válasza:
Engem hívtak 4-5 helyre, de sajnos mindenhol piás buli lesz sok piás emberrel. Nincsen hangulatom most ehhez. Inkább anyuval itthon maradok, éjfélkor koccintunk, aztán lefekszek aludni.
9/24 anonim válasza:
waaaah!én szülőkkel+hugommal leszek itthon!(büntetésből):@
10/24 anonim válasza:
Az Üknagyanyám....:) De szerintem használd ki a szilvesztert, csak egyszer van egy évben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!