Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor vagy otthon egyedül? Mi az oka? Szerettek egyedül lenni?
Igen, bár általában van itthon valaki, de nem sokat kommunikálunk, úgyhogy vehető egyedülnek.
Suli után nem járok sehova, most meg vizsgaidősuckban még suliba se, szóval megtöbbszöröződött az itthon töltött órák száma.
Szeretek egyedül lenni.
19/F
Ép annyira szeretek egyedül lenni mint tárasságban.
A gondolataim ilyenkor rendezem. Olvasni is egyedül szeretek.
És baromi unalmas azok az emberek akik egyedül unatkoznak.
"A F***t, senki nem szeret egyedül lenni, legszivesebben a barátnójével lenne, csajozna, vagy éppen pasizna. Gondolom te is gondolom abban a cipőben jársz, hogy nincsen senkid. Tessék kimozdulni, aztán majd csak találsz valakit.."
Ne alatalanositsunk, nem mindenki parti mogul. Es nem kene azon csodalkozni, hogy az egesznapos nyuzsges utan ami a munkaval es az oda-vissza vezeto uttal jar, hogy egyeseknek elege van a tomegbol es a hangzavarbol.
Hát mostanában nem sűrűn vagyok egyedül itthon. Anyuék ráérnek mindenre XD Igen szeretek egyedül lenni.:)
15/L
Hétvégén 70%-ban egyedül vagyok itthon, plusz hétköznap is általában egyszer: anyukám a párjánál van ilyenkor. Én szeretek egyedül lenni, mert ilyenkor itt alszik velem a barátom! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!