Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen új helyre kerültem, tök egyedül vagyok. Nem ismerek itt senkit, és a barátom is otthon maradt. Nagyon ritkán fogom látni. Nem tudom, mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Zalakarosról költöztünk le anyámmal egy KE-megyei faluba, Tatától nem messze. Tatabányára fogok átjárni iskolába.Alapból nagyon tartok a reggeli buszozásoktól, mondjuk van közvetlen busz tatabányával, de majdnem egy óra lesz az út. Otthon helyben volt minden, és minden egyszerűbb volt.Az ég világon senkit nem ismerek itt, még csak tatabányán sem. Előtte nem is jártam erre. A barátom, akivel már majdnem 1 éve együtt vagyok, Zalakaroson maradt, és mivel nincs közel, nem hiszem hogy gyakran fogom látni, és lehet, hogy ennek annyi is:(. Nagyon félek a sulitól, az új emberektől, hogy mennyire fognak befogadni, és félek, hogy elveszítem a barátomat.Hogyan tehetném mindezt könnyebbé?2010. aug. 24. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ez egy remek lehetőség.
Újra kezdhetsz előlröl mindent, csak már tudod milyen hibákat nem szabad elkövetned.
Tudom, hogy ez nem igaz, de így fogd fel
2/5 anonim válasza:
18 éves vagy, lassan fősuli. Próbáljatok úgy sakkozni az egyetem kiválasztásánál, hogy a lehető legközelebb legyetek egymáshoz. Bár ez esetben meg a kollégiumi élettel kéne megbirkóznod, vagy az albérlettel.
3/5 anonim válasza:
jaj ne félj, már. légy tökös férfi :D
az új osztályban legyél tele önbizalommal, azt megérzik az emberek
a várost meg meg fogod ismerni első két hétben, mászkálj sokat egy térképpel meg néhány új haverral.
az egy órás buszozás meg csak szimpla kényelmetlenség, de azt hiszem ezt illene kibírni
4/5 anonim válasza:
előző vagyok, most látom hogy csaj vagy. akkoris legyél tökösebb :D
5/5 anonim válasza:
Szia! Hogy alakult azóta az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!