Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még itt olyan aki egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan aki egyedül otthon tölti a szilvesztert?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen szánalmas, hogy nem tudok elmenni sehova senkivel?
2009. dec. 26. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanúgy egyedül leszek, mint most Karácsonykor.
2009. dec. 26. 21:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Kihasználnám de esélyem sincs rá.. :SS
2009. dec. 26. 22:02
 13/24 Andrewka ***** válasza:

Én is egyedül. Egy hónapja egy fájdalmas szakítás. Valahogy nincs kedvem olyan igazi buliba menni. Majd nézek valami jó filmet, meg hasonlók, de jobb lenne valakivel beszélgetni, borozni stb. De ilyen csajt pont ilyenkor lehetetlen találni.

22/f

2009. dec. 26. 23:18
 14/24 Lapika ***** válasza:

mellettem itt van kutyusom.. mert enyhén beszari 3 éve nem látom a tüzijátékokat :)

további szép napot!

2009. dec. 26. 23:19
 15/24 anonim ***** válasza:

Nyugi, a szilveszter ugyanolyan nap mint az összes többi . :) (pl nekem a szülinap/névnap/karácsony se jelent semmit, lehet hőbörögni :P)

De ha mindenképpen szeretnél vmit csinálni nem kell feltétlenül arra várni h téged hívjanak vhova. Hívd egy ismerősöd akiről tudod h szintén nincs programja és menjetek el vmerre szórakozni! :)

2009. dec. 26. 23:23
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Én is itthon, egyedül fogom tölteni a Szilvesztert. Hívtak több helyre is, de nincsen kedvem menni. Mit ünnepeljek? Ez az év is, mint az eddigi 21 szinte csak keserűséget és egyre több magányt hozott magával. Szinte már-már alig van olyan amit érdemes ünnepelni, vagy amiért érdemes élni is....

Bocsánat, ha valakit lehangoltam, de ez van :(

21 f

2009. dec. 27. 00:00
 17/24 A kérdező kommentje:

Még beszélek két emberrel vagy ők, vagy majd én is vigyázok a kutyára :)

00:00 Bennem is csak az tartja még a lelket, hogy lesz valaki és talán a következő szülinap, névnap, vagy akármilyen ünnepet már nem fogom egyedül ünnepelni. Eddig ez nem jött be :S :'(, de sosem lehet tudni.. Minden jót!

2009. dec. 27. 13:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Én eddig minden szilvesztert otthon töltöttem, szüleim mindig átmennek piálni ismerőseikhez, volt, hogy hugom sem volt itthon, idei szilveszterre remélem elengedik a barátnőmet a szülei (tavaly nem engedték el, msneztünk)

18/f

2009. dec. 27. 20:08
 19/24 A kérdező kommentje:
20:08 Neked legalább van barátnőd..
2009. dec. 27. 22:14
 20/24 anonim ***** válasza:

00:00-ás vagyok. Minden évben ugyanaz a "nóta". Megfogadom, hogy lesz barátnőm, (születés, névnapra, karácsonyra...stb.), aztán az egészből csak csalódás lesz. Próbáltam változtatni kicsit, azaz az otthonülős figurából egy kicsit kizökkentem, társaságba járogattam, megfogadtam azt a tanácsot is, hogy ne keressem, majd rám talál, ami egy darabig be is jött, s aztán - bocsi, te egy nagyon jó barát vagy, de semmi több lett a vége, mint mindig. :( - Ezek után gondolom azt, hogy nem kellek senkinek sem, így az életnek se sok értelme van.

Talán igaza volt az egyik karácsonyi slágernek - "Ez az utolsó Karácsony egyedül, hogy külön ünnepelünk, jövőre biztos ha sikerül, majd újra együtt leszünk! Ott fent." Gondolkodtam, hogy kivel is lehetnék együtt. Nos az "Öreggel" - nem vagyok vallásos - de talán jobb lenne odafentről nézegetni a dolgokat, s még ott sem lennék olyan egyedül mint most.....

266 21f

2009. dec. 28. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!