Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mást is egyedül hagyott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is egyedül hagyott a párja szilveszterkor?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, de úgy érzem ezzel teljesen betelt a pohár nálam. Szakítani akarok, nem vagyok boldog. Úgy érzem teljesen mindegy mit teszek, ez sehogy sem lesz jobb, többet meg már nem akarok ebbe tenni, időpocsékolás az egész. Nem igazán várok tanácsot, inkább csak le akartam írni, nem tudok erről beszélni senkinek.
2022. jan. 1. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem, hogy miért pont szilveszterkor? Ilyenkor az enber ünnepel és nem szakít. Furcsa dolog. Mit szólt a másik?
2022. jan. 1. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem meg Szenteste, aztán fordult a kocka. Az mondjuk rosszabbul esett, mintha a tegnapi nap maradt volna ki kettőnk életéből... de végül is megbeszéltünk mindent, amit kellett, így kibékültünk.
2022. jan. 1. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Pontosabban hanyagolt, én berágtam, kidobtam, aztán Szilveszterre békültünk ki.
2022. jan. 1. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem karacsonykor hagyott el

Hat a szívem leszakad kb megkene halni :D

De ez van valahogy ezt is túl lehet élni biztos vagyok benne h sokan mások is átéltek ezt és meg is elnek

2022. jan. 2. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!