Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szemétség lenne, ha ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne, ha ezek után megbeszélés, rendes elköszönés nélkül szakítanék a pasival?

Figyelt kérdés

Önbizalomhiányos, 35 éves pasi, én 30 éves nő vagyok. Elsőre úgy láttam, semmi gond vele, nem értettem, miért volt már 7 éve teljesen egyedül.

2 hónapig normális volt, minden szinte tökéletesen alakult. Csak azt vettem rajta észre, hogy önbizalomhiányos, sok dologban nagyon bizonytalan.

Aztán szép lassan elkezdett velem kötekedni. Tudni kell, hogy már ismerkedéskor mondtam, hogy nekem fontos az egészségtudatosság, egészségesen étkezem, és edzem is. Mondta, hogy nagyszerű, ő is.

Úgy kezdődött a beszólogatása, hogy én miért eszem minimum heti 2x tésztát, ugye tudom-e, hogy a teljes kiőrlésű még egészségtelenebb mint a sima. Aztán amikor együtt rendeltünk kaját, akkor beszólt, hogy miért az "extra húsos" gyros tálat rendelem. Illúzióromboló, hogy egy nő ilyet választ, meg amúgy is, a gyros sem egészséges, és úgy általánosságban is kérdéses, hogy miért rendelek heti 3x kaját, ha gyerekem lesz, annak nem heti 4x kéne csak főzni, szóval a lustaság rossz jel. Mielőtt reagálhattam volna, amint meglátta a fejem, azt mondta, hogy az utóbbi csak vicc volt, ő csak húz, komolyan ne vegyem. De a gyros tál azért tényleg egészségtelen, és tényleg nem nőies az extra húsos.

Amikor vásároltunk és elkísért, nézegettem szoknyákat, mire beszólt, hogy nagyon menne már haza, uncsi, és különben is, azokat 45-50 kilós lányoknak szánták, khmmmmmmm.

Ez most volt hétvégén.

Ma pedig napközben írogatott, hogy náluk az irodában épp az a téma, hogy ki hány kiló, nagyon megnyíltak a csajok is, és képzeljem el, hogy mindegyik minimum 8-10 kilóval könnyebb nálam, hozzátette, hogy "milyen érdekes" + egy gondolkodós, homlokráncolós emoji.

Nekem már telt a pohár egy ideje, de itt lett elegem. Úgy érzem, "öreg" vagyok már ahhoz, hogy ilyen emberekkel szórakozzak és pocsékoljam az időmet, ha így gondolkodik rólam, akkor azért mehet a sunyiba, ha pedig az önbizalomhiányát, sikertelenségét akarja leverni rajtam, akkor meg azért mehet, nem vagyok 20 éves lány, aki majd lenyugtatja a benne dühöngő "oroszlánt", meg majd szeretettel "megváltoztatja", egyáltalán nincs kedvem esetleges "megnyíló" bocsánatkérést, "jajdehülyevagyokdeazafrányamúltamteszi" trillát hallgatni.

Legszívesebben megírnám, hogy soha többé ne keressen, aztán letiltanám a francba, mert megbeszélni, és az esetleges dührohamát, további önbizalom leépítését sincs kedvem hallgatni.

2023. máj. 15. 17:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
29%
#29 Mertem remélni, hogy nem extra zöldséget akarsz kérni... :'D
2023. máj. 16. 13:16
 32/44 anonim ***** válasza:
18%

"Vigyázz, Kérdező, itt sokan csak a húsospitédbe akarnak belekóstolni!"

Durva, hogy mindenki csak r.bancként tekint a férfiakra, akik csak b.szni akarnak.

2023. máj. 16. 14:18
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

Júj :D Inkább mondd el neki, ne csak úgy eltűnj az életéből. :D :D :D

Szakítani+megindokolni azért illik; különben az hiszi, minden rendben van; azé' nehogy arcra essen. :)

Másik, azért mondd el neki mindenképpen, hogy mikben hibázott; mert akkor akár a következő kapcsolatában nem követi el ugyanezeket; és akkor, ha megfogadja; akkor talán nem marad egyedül; mert tud javítani ezeken a dolgokon. De, ha nem tudja mit szúrt el, csak szakítva van vele (vagy még az sem) ; az már kiszúrás. Ezzel tudod segíteni, hogy jobb ember legyen, aminek örülni fog, amiért hálás lesz; hogy ezeket elmondtad neki; és ezeket már tudja. :):)

2023. máj. 16. 16:09
 34/44 anonim ***** válasza:
91%

33, "Szakítani+megindokolni azért illik"

Sok minden mást is illik, a fiúka mégsem tartja magát hozzá, azok alapján, ahogy a kérdezővel bánt.

"különben az hiszi, minden rendben van; azé' nehogy arcra essen. :)""

Juj nehogy ám.. felnőtt férfi, valahogy majd feldolgozza.

"Másik, azért mondd el neki mindenképpen, hogy mikben hibázott; mert akkor akár a következő kapcsolatában nem követi el ugyanezeket; és akkor, ha megfogadja; akkor talán nem marad egyedül"

Ez nem a kérdező felelőssége.

Olyan undorítóan gusztustalan dolgokat mondott a pali és tett, hogy magától észre kellene vennie mennyire nincs ez rendben.

Ha egyedül marad, akkor arrol egyedül ő és az okádék személyisége tehet, nem a kérdező dolga megnevelni őt..

"De, ha nem tudja mit szúrt el, csak szakítva van vele (vagy még az sem) ; az már kiszúrás."

Hát még az mennyire az, hogy tönkre teszi a nők önbizalmát.

"Ezzel tudod segíteni, hogy jobb ember legyen,"

A kérdező még mindig nem az anyucija, nem az ő dolga egy FELNŐTT FÉRFIT megnevelni :D

"aminek örülni fog, amiért hálás lesz; hogy ezeket elmondtad neki; és ezeket már tudja. :):)"

Aha, éppen olyannak tűnik, nem olyannak, aki minden r.bancnak elhordja utána a kérdezőt :D

2023. máj. 16. 16:59
 35/44 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs tanítgatni. :)
2023. máj. 16. 17:43
 36/44 anonim ***** válasza:
88%

:D

Oksa, amúgy jogos amiket a 34 írt. :)

[33.vagyok.:)]

2023. máj. 16. 17:54
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

*Azért lehet nagylelkűnek is lenni. :):) Aki h_lye, magától nem fog rájönni, hogy h_lye.:):)

Praktikus lehet neki ezeket finoman, békésen a tudtára adni, hogy legközelebb másoknak ne okozzon lelki fájdalmat, fejtörést, megalázást. :):)

2023. máj. 16. 18:11
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
*mármint a kérdésben szereplő emberke ne okozzon. :):)
2023. máj. 16. 18:11
 39/44 anonim ***** válasza:
74%

*mondjuk,ha eleve ilyen gyerekes,/éretlen, akkor lehet, hogy amúgy sem fog mellette más sem sokáig megmaradni;

úgyhogy akkor meg így járt.

Vagy nemtom, hátha a saját tudatossági szintjén lévővel összehozza a sors, akinek ez belefér; mert ugyanannyira okos, mint tehát a kérdésben szereplő pasaska.

2023. máj. 16. 18:13
 40/44 anonim ***** válasza:
9%

*Hogy ugyanannyi esze van mint a muksónak ,és akkor őt nem fogják zavarni ezek a beszólásai, megjegyzései; hogy olyannal hátha a csávó összekerül.

De lehet, hogyha ilyen bunkó, akkor talán még meg se érett egy párkapcsolatra. Hogy belül még igazából gyerek,és még nem nőtt fel,és még nem való neki a párkapcsolat-dolog; mert agyilag még nem érett rá talán annyira; és még előbb föl kell neki nőnie, hogy normális párkapcsolatot ki tudhasson alakítani. Lehet, hogy sosem fog megváltozni, lehet, hogy majd benő neki a feje lágya.

2023. máj. 16. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!