Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem?
Barátnőm szakított velem...
Okokat kérdeztem, de azt mondja minden az ő hibája, nem képes párkapcsolatban élni, minél jobban közeledtem hozzá annál jobban próbált bezárkózni kényszerből (azt állítja ő se tudja miért).
Nem hagytam annyiban a dolgot és elkezdtem "kutatni", azt találtam, hogy lett új barátja (5 hétre a szakítás után)...
A fő kérdés az hogyha egy ember szakít a másikkal miért nem tudja elmondani mi volt a hiba vagy esetleg amikor elkövettem ezt a hibát miért nem lehetett mondani hogy ez így nem lesz jó? Emberek vagyunk hibázunk, de miért nem lehet segíteni ezeket a hibákat kijavítani?
Őszintén megmondva engem érdekelne, mivel ha tudnám hogy az a baj hogy xy szempontból rossz voltam (és azon lehet javítani, pl.: túl sok időt akartam közösen vagy hasonló) akkor én egy újabb kapcsolatba ezt már figyelembe tudnám venni és akár javítani. (értelem szerűen új kapcsolatban mások az igények, de azért lenne egy viszonyítási alap).
De azért köszönöm a választ.
Minden ember más, igencsak különböző igényekkel, ne rágd magad azon hogy mit rontottál el, semmit sem.Magadat adtad, ennyit tehet az ember.Ha elkezdesz idomulni,más lenni mint aki vagy és amit nyújtani tudsz, előbb utóbb szakításhoz vezetne az is.
Foglald el magad, kerüld őt minden módon, a virtuális térben is, idővel jobb lesz és találsz magadnak társat.
Köszönöm a választ
Sajnos kerülni nem tudom egymás mellé vagyunk beosztva, reggeltől estig együtt vagyunk, ha akarunk ha nem, virtuális térben kerülöm már régóta.
Én hasonlóan akadtam a férjemre.
Előtte szakítottam, egyszerűen nem működött a dolog.
Úgy voltam vele, hogy nem is akarok senkit.
Aztán találkoztam a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!