Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne, ha ezek után megbeszélés, rendes elköszönés nélkül szakítanék a pasival?
Önbizalomhiányos, 35 éves pasi, én 30 éves nő vagyok. Elsőre úgy láttam, semmi gond vele, nem értettem, miért volt már 7 éve teljesen egyedül.
2 hónapig normális volt, minden szinte tökéletesen alakult. Csak azt vettem rajta észre, hogy önbizalomhiányos, sok dologban nagyon bizonytalan.
Aztán szép lassan elkezdett velem kötekedni. Tudni kell, hogy már ismerkedéskor mondtam, hogy nekem fontos az egészségtudatosság, egészségesen étkezem, és edzem is. Mondta, hogy nagyszerű, ő is.
Úgy kezdődött a beszólogatása, hogy én miért eszem minimum heti 2x tésztát, ugye tudom-e, hogy a teljes kiőrlésű még egészségtelenebb mint a sima. Aztán amikor együtt rendeltünk kaját, akkor beszólt, hogy miért az "extra húsos" gyros tálat rendelem. Illúzióromboló, hogy egy nő ilyet választ, meg amúgy is, a gyros sem egészséges, és úgy általánosságban is kérdéses, hogy miért rendelek heti 3x kaját, ha gyerekem lesz, annak nem heti 4x kéne csak főzni, szóval a lustaság rossz jel. Mielőtt reagálhattam volna, amint meglátta a fejem, azt mondta, hogy az utóbbi csak vicc volt, ő csak húz, komolyan ne vegyem. De a gyros tál azért tényleg egészségtelen, és tényleg nem nőies az extra húsos.
Amikor vásároltunk és elkísért, nézegettem szoknyákat, mire beszólt, hogy nagyon menne már haza, uncsi, és különben is, azokat 45-50 kilós lányoknak szánták, khmmmmmmm.
Ez most volt hétvégén.
Ma pedig napközben írogatott, hogy náluk az irodában épp az a téma, hogy ki hány kiló, nagyon megnyíltak a csajok is, és képzeljem el, hogy mindegyik minimum 8-10 kilóval könnyebb nálam, hozzátette, hogy "milyen érdekes" + egy gondolkodós, homlokráncolós emoji.
Nekem már telt a pohár egy ideje, de itt lett elegem. Úgy érzem, "öreg" vagyok már ahhoz, hogy ilyen emberekkel szórakozzak és pocsékoljam az időmet, ha így gondolkodik rólam, akkor azért mehet a sunyiba, ha pedig az önbizalomhiányát, sikertelenségét akarja leverni rajtam, akkor meg azért mehet, nem vagyok 20 éves lány, aki majd lenyugtatja a benne dühöngő "oroszlánt", meg majd szeretettel "megváltoztatja", egyáltalán nincs kedvem esetleges "megnyíló" bocsánatkérést, "jajdehülyevagyokdeazafrányamúltamteszi" trillát hallgatni.
Legszívesebben megírnám, hogy soha többé ne keressen, aztán letiltanám a francba, mert megbeszélni, és az esetleges dührohamát, további önbizalom leépítését sincs kedvem hallgatni.
Akar ő párt, csak sajnos nem téged.
Nem szerelmes, csak a nőhiányt enyhíti veled.
Híd el ha szeretne akkor nem mondana ilyeneket már a legelején.
12, az a gond, hogy sajnos vannak olyan férfiak (és nők is biztosan, de én féfiakon látom elsősorban) akik az ilyesfajta viselkedéssel szellemesnek vagy viccesnek gondolják magukat.
Ők komolyan azt gondolják, hogy jófejek, figyelmesek. Hiszen mi más lenne, mint figyelmesség az, hogy észreveszi, hogy melyik nő vékonyabb, csinosabb mint a saját párja és erről tudosít nonstop? Hát ő pont, hogy figyelmes, hiszen kiszúrja a részleteket! :D Csak hát azt nem érti, hogy nem ez a figyelmesség...
És gondolod, hogy 7 év egyedüllét után csak így köcsögösködéssel lepattintja a nőjét?
Egy gyros tálhoz hogyan kapcsolnak egyes férfiak nemet??
Ha férfi hús nélküli ételt eszik, akkor meg b.zi, annak ellenére is, hogy nem vonzodik6a saját neméhez?
Ezek külön-külön is gusztustalan tulajdonságok, minimum, hogy nem adsz neki rendes lezárást, de az lenne a legjobb, ha valamilyen módon meg lenne alázva a himribije.
"az lenne a legjobb, ha valamilyen módon meg lenne alázva a himribije"
Szerintem az értelmetlen, kicsinyes és a kérdezőre nézve hosszú távon káros gesztus lenne. Egyszóval színtiszta energiapocsékolás.
18
Ugye? :DDD Én is kiakadtam.
Az volt a baja, hogy miért nem elég nekem a sima, miért zabálja egy nő kétpofára a húst, meg amúgy is, ha én azt mondom ismerkedéskor, hogy egészségesen élek, akkor minek eszem ilyeneket, mikor ez nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!