Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne, ha ezek után megbeszélés, rendes elköszönés nélkül szakítanék a pasival?
Önbizalomhiányos, 35 éves pasi, én 30 éves nő vagyok. Elsőre úgy láttam, semmi gond vele, nem értettem, miért volt már 7 éve teljesen egyedül.
2 hónapig normális volt, minden szinte tökéletesen alakult. Csak azt vettem rajta észre, hogy önbizalomhiányos, sok dologban nagyon bizonytalan.
Aztán szép lassan elkezdett velem kötekedni. Tudni kell, hogy már ismerkedéskor mondtam, hogy nekem fontos az egészségtudatosság, egészségesen étkezem, és edzem is. Mondta, hogy nagyszerű, ő is.
Úgy kezdődött a beszólogatása, hogy én miért eszem minimum heti 2x tésztát, ugye tudom-e, hogy a teljes kiőrlésű még egészségtelenebb mint a sima. Aztán amikor együtt rendeltünk kaját, akkor beszólt, hogy miért az "extra húsos" gyros tálat rendelem. Illúzióromboló, hogy egy nő ilyet választ, meg amúgy is, a gyros sem egészséges, és úgy általánosságban is kérdéses, hogy miért rendelek heti 3x kaját, ha gyerekem lesz, annak nem heti 4x kéne csak főzni, szóval a lustaság rossz jel. Mielőtt reagálhattam volna, amint meglátta a fejem, azt mondta, hogy az utóbbi csak vicc volt, ő csak húz, komolyan ne vegyem. De a gyros tál azért tényleg egészségtelen, és tényleg nem nőies az extra húsos.
Amikor vásároltunk és elkísért, nézegettem szoknyákat, mire beszólt, hogy nagyon menne már haza, uncsi, és különben is, azokat 45-50 kilós lányoknak szánták, khmmmmmmm.
Ez most volt hétvégén.
Ma pedig napközben írogatott, hogy náluk az irodában épp az a téma, hogy ki hány kiló, nagyon megnyíltak a csajok is, és képzeljem el, hogy mindegyik minimum 8-10 kilóval könnyebb nálam, hozzátette, hogy "milyen érdekes" + egy gondolkodós, homlokráncolós emoji.
Nekem már telt a pohár egy ideje, de itt lett elegem. Úgy érzem, "öreg" vagyok már ahhoz, hogy ilyen emberekkel szórakozzak és pocsékoljam az időmet, ha így gondolkodik rólam, akkor azért mehet a sunyiba, ha pedig az önbizalomhiányát, sikertelenségét akarja leverni rajtam, akkor meg azért mehet, nem vagyok 20 éves lány, aki majd lenyugtatja a benne dühöngő "oroszlánt", meg majd szeretettel "megváltoztatja", egyáltalán nincs kedvem esetleges "megnyíló" bocsánatkérést, "jajdehülyevagyokdeazafrányamúltamteszi" trillát hallgatni.
Legszívesebben megírnám, hogy soha többé ne keressen, aztán letiltanám a francba, mert megbeszélni, és az esetleges dührohamát, további önbizalom leépítését sincs kedvem hallgatni.
Ez annyira abszurd, hogy szinte el sem hiszem.
Küld el a büdös francba, 10 percet többet ne pazarolj rá.
Nyilvánvalóan egy bántalmazó görcs.
Hát én aztán végképp annak a híve szoktam lenni, hogy mondjuk el, hogy mi a problémánk és aztán szakítsunk, de ez... minősíthetetlen viselkedés részéről. Nem a gyros tál, hanem ez a "körbekérdeztem az irodában és az összes nő vékonyabb nálad". Ez olyan szinten sértő, hogy arra nincsenek szavak. Mintha te azt mondanád, hogy "körbenéztem az irodában és minden férfi lényegesen jobban néz ki nálad, hüm".
Szóval nem állnék többet szóba vele. Egyébként nem tiltanám le, elolvasnám az üzeneteit és nem válaszolnék. Legyen már ennyi örömöm, hogy látja, hogy olvastam és nem reagálok. Aztán ha elkezdene hülyén írogatni, akkor letiltanám.
Döntöttem: Ma kiadom az útját, de nem tiltom le, csak soha többé nem válaszolok. Lássa a "látta" jelet. :)
Amúgy amit a testemre mondogat, az színtiszta rosszindulat. Én is voltam 10 kilóval kevesebb, mint most, sőt, még 15-tel is, csak akkor nem mozogtam semmit és még evészavaros is voltam. Volt, hogy már nem is volt rendszeres a menzeszem, mert nem ettem rendesen. Soha az életben nem voltam kövér. A kórosan sovány formámhoz képest van rajtam most mondjuk 6 kiló + zsír és kb. 8-10 kiló izom. Semmilyen világon nem lehet engem kövérnek nevezni, és ez nekem mentálisan sok energiámba került. A sporttal megformáltam az alakom, kordában tartom, és már tudom élvezni az evést is, nem ügyelek betegesen a dolgokra, éppen ezért megengedem magamnak heti 1-2x az extrés gyros tálat, ilyen-olyan burritot, pizzát, stb.
Azért írom le, mert ez is hozzátesz, hogy miért ennyire szívügyem nekem ez az egész, és miért vált ki gyűlöletet belőlem még extrán is ez, amit leművel. Fiatal lányként az ilyenek is tettek tönkre. Ha 5 éve talált volna be ezzel, akkor simán lerúgta volna a kezdeti próbálkozásaim azt illetően, hogy kialakuljon a normális testképem, étkezési szokásaim, önbizalmam.
Igazából az irritál a legjobban, hogy van esély arra, hogy megtalál egy gyengébb lányt, és simán tönkrevághatja évekre a mocskával.
28
Csak ha kérünk az alapból húsos feltét mellé még EXTRA húst is plusz pénzért! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!