Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított a problémák megbeszé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított a problémák megbeszélése nélkül. Ezt hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Azzal várt haza, hogy kezdjünk beszélgetni. Elkezdtük, beszéltünk kb két órát, mire nehezen kibökte, hogy ő szerinte nem jó ez a kapcsolat, nem tudja elmondani miért, de úgy érzi nem jó és szerinte jobb lenne külön. Azt mondta, hogy nem az én hibám, miatta van minden, mert mindent összekombinál, és nem akarja hogy én szenvedjek ettől és a kreálmányaitól. Ahhoz képest hogy megbeszéltük hogy mindent nyíltan és őszintén megbeszélünk, próbálunk kompromisszumot kötni, javítani, de ezen nem akar. Azt mondta, hogy a régi kapcsolatai amiben megcsalták, ezek szerint nem dolgozta fel, és még mindig kihat a mostani életére. Kérdeztem tőle, hogy miért nekem kell bűnhődni mások hibáiért, mire azt mondta hogy ő ilyen, beteg. Alapvetően meg semmi probléma nem lenne köztünk, de ő döntött egyedül.
2022. szept. 10. 00:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Bocs a bla blá ért, az nem kellett volna oda.
2022. szept. 10. 00:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Amit továbbra sem értek hogy már rég meg sem csókolt, szex is nagyon régen volt már, most mindkettőt kezdeményezte, és továbbra is kicsimnek meg ilyeneknek hívott, meg hogy így úgy ne haragudj rám kicsim, és mindenáron akarta, hogy bújjak hozzá. Meg akarta fogni a kezem, és megkérdezte miért nem akarom megfogni a kezét? Nem értem ezt, ha én szakítani akarok akkor nem nem akarom megérinteni, se semmi? Behívott az ágyba is, hogy ott legyek vele. Miért van ez?
2022. szept. 10. 00:50
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván körítés

Nem akarja megbeszélni és megoldani mert már neki nem jó ez a kapcsolat, valószínűleg már érzelmek se nagyon vannak

Jobban szeretne egyedül lenni

Csak nehezére esik őszintén kimondani hogy nála elmúltak az érzések és már nem akarja ezt a kapcsolatot

Én is minden régebbi kapcsolatomban ezzel a szöveggel zártam hogy " nem a te hibád, jó ember vagy, velem van baj, össze kell szednem magam , at kell gondolnom " stb stb stb

Engedd el. Nem akar teged

2022. szept. 10. 00:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy búcsúszexetek

Ennyi..

2022. szept. 10. 00:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki a nő és ki a férfi?

Amúgy szerintem még mindig a megssalás játszik... Egy harmadik fél. És nem is egy új, hanem egy ex... #1

2022. szept. 10. 00:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. Nekem is eszembe jutott hogy neki lehet valakije, de ő mindig azt mondogatta nekem hogy ha egy kapcsolat nem működik azt meg kell mondani és aztán ismerkedni, nem a másikat bántani. Azt is mondta, hogy ha problémák vannak meg kell beszélni, mondja is ha baja van, ő nem így tett, hallgatott és döntött.
2022. szept. 10. 00:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ezt mondja🤷‍♀️
2022. szept. 10. 01:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát senki nem fogja azt mondani a másiknak hogy én nem szeretem megbeszelni a problémákat, sőt, szeretek hazudni és menekülni a dolgok elől.

Mindenki azt mondja amit "illik"

Amit a másik hallani akar

2022. szept. 10. 01:05
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
Visszavonom, nem biztos hogy megcsalás. Lehet hogy csak rá jött hogy nem veled akarja leélni az életét. Nem biztos hogy harmadik fél általi felismerés, mármint hogy megcsalás, talán csak látott valamit ami beindított valamit, ami visszafordíthatatlan, és ezért nincs is értelme megbeszélni. Persze ez hülyeség, de mi férfiak nem az eszünkről vagyunk híresek, inkább az egyszerűségünkről. 😅 Amúgy ez még nem biztos hogy végleges, talán eszéhez tér, talán hiányozni fog neked (mármint neki te) és akkor visszakuncsorogja magát. Mint egy kiskutya aki elszalad messzebbre de észreveszi hogy ott nem is vagy, és gyorsan visszarohan hozzád, mert melletted lenni azért mégis csak jobb, és szeret lenni. Szerintem azon gondolkodj el, hogy te szeretnéd e vele folytatni a kapcsolatot, adsz e neki újra teret az életedben, beengeded újra a szívedbe, vagy kilakoltatod, költözzön is, és ne is lássad... Stb... Szóval ilyen eshetőségekre... Ok-Okozati Következményekre..
2022. szept. 10. 01:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Teljesen össze vagyok zavarodva. Napokkal ezelőtt még közös tervekről beszélt a kanapén ülve, tegnap viszont azt mondta, hogy már napok óta rágta a szakítást. Abszolút nem értem hogy miért beszélt akkor közös jövőről, ha tudta már, hogy ő másképp képzeli el a dolgokat.
2022. szept. 10. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!