Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított a problémák megbeszé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított a problémák megbeszélése nélkül. Ezt hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Azzal várt haza, hogy kezdjünk beszélgetni. Elkezdtük, beszéltünk kb két órát, mire nehezen kibökte, hogy ő szerinte nem jó ez a kapcsolat, nem tudja elmondani miért, de úgy érzi nem jó és szerinte jobb lenne külön. Azt mondta, hogy nem az én hibám, miatta van minden, mert mindent összekombinál, és nem akarja hogy én szenvedjek ettől és a kreálmányaitól. Ahhoz képest hogy megbeszéltük hogy mindent nyíltan és őszintén megbeszélünk, próbálunk kompromisszumot kötni, javítani, de ezen nem akar. Azt mondta, hogy a régi kapcsolatai amiben megcsalták, ezek szerint nem dolgozta fel, és még mindig kihat a mostani életére. Kérdeztem tőle, hogy miért nekem kell bűnhődni mások hibáiért, mire azt mondta hogy ő ilyen, beteg. Alapvetően meg semmi probléma nem lenne köztünk, de ő döntött egyedül.
2022. szept. 10. 00:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az alapján hogy arról beszél hogy az exei megcsaltak gyanítom nem bízik benned
2022. szept. 10. 06:19
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez a valaki még dedós, ha erre sem képes. Jobban jártál így vele.
2022. szept. 10. 06:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös csak megcsalt.
2022. szept. 10. 06:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy ideje nem volt szex, nem volt csók, nem volt gyanús, hogy bajban a kapcsolat?

Persze, hülyén rendezte, de ettől függetlenül voltak ennek jelei.

A közös jövőről azért beszélt, mert abban a pillanatban ez volt az egyszerűbb. Mert, ha bezár, kérdezősködtél volna és előbb jön elő ez a beszélgetés, mint, hogy ő készen áll rá.

Valami nem volt jó neki, valószínűleg féltékeny és tudja, hogy ez belőle fakad. Ezért is mondta az exeket és, hogy ő a beteg. De, ettől függetlenül az állandó érzelmi bizonytalanság, akár valós dolog miatt, akár belülről fakadó probléma miatt áll fenn, nagyon fárasztó. Ha nincs kapcsolat, nincs bizonytalanság, tehát végre pihenhet kicsit és rájöhet, mit kezdjen magával.

2022. szept. 10. 07:55
 15/17 A kérdező kommentje:

De, és beszéltünk is róla hogy kevés a szex, de kilyukadtunk oda hogy tulajdonképpen csak hétvégente van időnk úgy egymásra, mert én vagy egész nap dolgozom vagy délután és csak este érek haza mindig. Ő délelőtt max délutánig, hajnalban kel, fáradt vagy ő vagy én, de mivel voltak konfliktusok mostanában, ezért is volt, hogy a szex elmaradt. Nem éreztem hogy emiatt ennyire súlyos lenne a dolog, mert olyan higgadt hangvételű volt a beszélgetés akkor.

15-ös, egyébként én pont ugyan ezeket mondtam neki.

2022. szept. 10. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Duma!

Van neki más!kopj le.

2022. szept. 10. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam mert nem mertem kimondása, hogy bennem már mindennek vége és hogy egyedül akarok lenni
2022. okt. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!