Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított a problémák megbeszélése nélkül. Ezt hogy dolgozzam fel?
Egy ideje nem volt szex, nem volt csók, nem volt gyanús, hogy bajban a kapcsolat?
Persze, hülyén rendezte, de ettől függetlenül voltak ennek jelei.
A közös jövőről azért beszélt, mert abban a pillanatban ez volt az egyszerűbb. Mert, ha bezár, kérdezősködtél volna és előbb jön elő ez a beszélgetés, mint, hogy ő készen áll rá.
Valami nem volt jó neki, valószínűleg féltékeny és tudja, hogy ez belőle fakad. Ezért is mondta az exeket és, hogy ő a beteg. De, ettől függetlenül az állandó érzelmi bizonytalanság, akár valós dolog miatt, akár belülről fakadó probléma miatt áll fenn, nagyon fárasztó. Ha nincs kapcsolat, nincs bizonytalanság, tehát végre pihenhet kicsit és rájöhet, mit kezdjen magával.
De, és beszéltünk is róla hogy kevés a szex, de kilyukadtunk oda hogy tulajdonképpen csak hétvégente van időnk úgy egymásra, mert én vagy egész nap dolgozom vagy délután és csak este érek haza mindig. Ő délelőtt max délutánig, hajnalban kel, fáradt vagy ő vagy én, de mivel voltak konfliktusok mostanában, ezért is volt, hogy a szex elmaradt. Nem éreztem hogy emiatt ennyire súlyos lenne a dolog, mert olyan higgadt hangvételű volt a beszélgetés akkor.
15-ös, egyébként én pont ugyan ezeket mondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!