Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek (szakítsak) ha a barátnőm leköcsögözött?
Ezért nem kellene mindjárt szakítani, főzött és arra akart odafigyelni, azért válaszolt úgy, hogy semmi,elmagyarazta érthetően, de te azért is visszavágtál neki, amikor nem kellett volna, hanem megmondtad volna hány óra és hagytad volna békében főzni!
Gyerekes vagy, sértődékeny a semmin és ja igazi köcsög, mert semmi okod nem volt arra, hogy direkt cseszegesd a sérült pici egódon kivul.
Gondold át, hogy felnőtt vagy, vagy kisfiú vagy és ha a második, akkor szakíts, nőjj fel és aztán legyen párod.
Kicsit húztátok egymást.
Te kezdted amúgy is a gúnyolódást, ő meg csak visszaszólt.
Ennyire meg ne legyél érzékeny, hogy ilyenre ugrassz.
De gúnyolódtál, mert ő mondta hogy a főzésre kell figyelnie, erre te gúnyosan mondtad neki hogy te meg nem tudod megnézni az időt mert koncentrálnod kell. 🙄
Nem kell amúgy ilyet túl reagálni. Én nő vagyok, de ha nekem mondana ilyet a pasim, visszavágnék valamivel. Aztán röhögnénk rajta egy jót, vagy szexelnénk egyet. Ne legyél már ennyire mimózalelkű..😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!