Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek (szakítsak) ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek (szakítsak) ha a barátnőm leköcsögözött?

Figyelt kérdés
Barátnőm reggelit készített, nagyon csendben volt én meg megkérdeztem tőle viccesen hogy miújság, majd furán visszaszólt hogy semmi, mi lenne. Visszakérdeztem hogy mi a gond, majd annyit mondott hogy koncentrálnia kell a főzésre. Majd megkérdezte hogy mennyi az idő? Én meg visszaszóltam hogy most koncentrálnom kell, nemtudom megnézni. Majd elkészült a reggeli és kiment a konyhából. Utána mentem megkérdezni hogy mi a gond, erre azt mondta hogy “az hogy köcsög vagy”. Kb nem akartam elhinni hogy ilyet mond nekem. Visszafogtam magam, és nyugodtan megkérdeztem hogy hogyan mer nekem ilyet mondani? És azt válaszolta hogy nem mondtam meg neki az időt, és hagyjam békén, menjek ki…
2023. máj. 6. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts, mert ez csak rosszabb lesz.
2023. máj. 6. 09:46
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Ezért nem kellene mindjárt szakítani, főzött és arra akart odafigyelni, azért válaszolt úgy, hogy semmi,elmagyarazta érthetően, de te azért is visszavágtál neki, amikor nem kellett volna, hanem megmondtad volna hány óra és hagytad volna békében főzni!

Gyerekes vagy, sértődékeny a semmin és ja igazi köcsög, mert semmi okod nem volt arra, hogy direkt cseszegesd a sérült pici egódon kivul.

Gondold át, hogy felnőtt vagy, vagy kisfiú vagy és ha a második, akkor szakíts, nőjj fel és aztán legyen párod.

2023. máj. 6. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit húztátok egymást.

Te kezdted amúgy is a gúnyolódást, ő meg csak visszaszólt.

Ennyire meg ne legyél érzékeny, hogy ilyenre ugrassz.

2023. máj. 6. 10:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Azóta odajött bocsánatot kérni, megbeszéltük. Amúgy nem kezdtem semmilyen gúnyolódást, kedvesen viccesen szóltam hozzá mert nagy volt a csend egy jó ideje, és oldani akartam a feszkót. A másik sértegetése főleg ilyen szavakkal nálam nem fér bele egy kapcsolatba. Nem is értem hogyan lehet ez természetes bárkinek…
2023. máj. 6. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem természetes, de az sem, hogy elmondta mi van, de te azért is beszóltál neki. Ő azért mondta, hogy rád, hogy köcsög.
2023. máj. 6. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

De gúnyolódtál, mert ő mondta hogy a főzésre kell figyelnie, erre te gúnyosan mondtad neki hogy te meg nem tudod megnézni az időt mert koncentrálnod kell. 🙄

Nem kell amúgy ilyet túl reagálni. Én nő vagyok, de ha nekem mondana ilyet a pasim, visszavágnék valamivel. Aztán röhögnénk rajta egy jót, vagy szexelnénk egyet. Ne legyél már ennyire mimózalelkű..😊

2023. máj. 6. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Itt valami még a sztori elején kimaradt a részedről, amit nem osztottál meg velünk, ami miatt ilyen rideg volt veled. Ha viszont tényleg csak a semmire fel, akkor szakítsatok.
2023. máj. 6. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Hat amugy te hol nevelkedtel? Az en kistini gyerekeim sulijaban mar mindennapos a bazd.meg, g.ci, köcsög, fszom se tudja....nyilván itthon is elszólják maguk. Fel se veszem, mert hiábavaló a tiltás. Egymással is így beszélnek.
2023. máj. 6. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Hát kicsit félre értettétek egymást. Ez nekem nagyon apró hétköznapi konfliktusnak tűnik, emiatt nem kell szakítani, beszéljétek meg
2023. máj. 6. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!