Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki sokáig (min. 5-6 év) volt együtt a
párjával, majd szakítás után tényleg barátok tudtak
maradni?
A jelenlegi társam nagyon jó kapcsolatban van a volt feleségével. És igen, ez engem zavar. Részemről ez eléggé meghatározó lett a kapcsolatunk jövőjét illetően.
2023. ápr. 25. 12:38
2/7 anonim válasza:
14 év után váltunk el a férjemmel, ennek 4 éve, nem vagyunk rosszban. Azért lett vége, mert elmúlt minden testi vágy. Nem volt szex az utolsó 3 évben egyáltalán, de emberileg szeretjük egymást.
A párom 3 éve van velem, nehéz volt olyat találni, aki elfogadja a helyzetet, de őt nem zavarja a dolog. Tudja, hogy oka volt a válásnak, hogy nem csalom meg, maximálisan megbízik bennem. Soha nem éltem vissza vele és nem is fogok.
2023. ápr. 25. 13:05
3/7 anonim válasza:
Nem tolerálnám, bocs.
Nem azt mondom, hogy tiltsa le, meg minden, de nem kell "barátkozni" szakítás után azzal, akit amúgy dgtál éveken át.
Nem féltékenység, egyszerűen szerintem ez gáz.
2023. ápr. 25. 20:59
4/7 anonim válasza:
Hát én 7 évig voltam együtt az exemmel. Békésen szakitottunk. Meg is próbáltuk hogy maradunk barátok.. De egyszerűen nem ment. Szerelem után barátság. Nagyon nehéz. Nem vagyunk rosszba. De annyira jóba se. Olyan fura volt vele utánna barátkozni.
2023. ápr. 26. 17:18
5/7 anonim válasza:
Mi nem voltunk együtt ilyen sokáig, de két és fél évig igen. És utána az exem nagyon ragaszkodott ahhoz, hogy legyünk jóban. Mivel én rengeteget féltékenykedtem az ő két korábbi exére és tudtam, hogy velük egyáltalán semmi kapcsolatban nincs, ezért hízelgőnek találtam, hogy velem jóban akar maradni. Úh. rendszeresen írunk egymásnak, találkozunk is. Most se neki, se nekem nincs párunk. De ha neki lesz, akkor teljesen megérteném, ha az új partnerét zavarnám, így ebben az esetben nyilván "visszavonulnék".
2023. ápr. 26. 17:23
6/7 anonim válasza:
Egészségtelen exekkel barátkozni és a leendő kapcsolatra nézve is tiszteletlenség. Nem kell köpködni egymásra, ha véletlen összefuttok az utcán, de nem is kell kapcsolatot ápolgatni olyannal akivel dugtál azelőtt. Amiket látok magam körül, ott azok barátkoznak akik nem tudnak leszakadni egymásról, meg az egyik még mindig akar valamit. Szerintem szánalmas kívülről nézve.
2023. ápr. 27. 10:07
7/7 anonim válasza:
#6-os tökéletesen megfogalmazta, ugyanez a véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!