Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy szakított a párjával, majd újrakezdték? Mi lett a vége?
Szakítottatok, kibékültetek és második nekifutásra minden jól ment?
Szakítottunk a párommal egy hete a sok vita miatt. Szeretjük egymást, én őt biztosan és ő is engem, valamennyire biztosan, mert elmondta. Nagyon sokat vitáztunk, nem becsültem meg őt eléggé, csúnya vége lett, de kibékültünk, viszont nem beszélünk. Szerintetek van arra esély, hogy újrakezdjük és, hogy működjön is?
A kémia és a szerelem megvolt, túlságosan viharos volt a kapcsolat, de 3 évig tartott és a viták ellenére is csodálatos volt (ez viszont 100%-osan mindkettőnk szerint így van).
Most látom, hogy mennyire szerettem és, hogy milyen hülye voltam, persze már késő, de csak arra tudok gondolni, hogy nélküle kár bármit is csinálnom, vele volt mindenem teljes.
2x szakítottunk már, mind a 2x újrakezdtük.
Először viszonylag hamar, másodiknál hónapok teltek el.
Ha úgy érzitek, szeretitek egymást és képesek vagytok dolgozni a problémák megoldásán, akkor van értelme.
Csak ne legyen innentől standard megoldás, hogy ha valami probléma van, akkor szakítás...
Nekem párom lépte ezt meg nyáron, nagyon rosszul esett, hogy egyedül akarta , vagyis inkább nem akarta megoldani a személyes problémáit, inkább beletörődött a helyzetébe..
Hogy működik-e? Hát, először azt hittem, hogy működik, sokkal jobban, mint előtte.
Mostmár óvatosabb vagyok, egyelőre működik a maga módján, de minden szakítás egy törés, egyre nehezebb (számomra) újra építkezni..
Ha ezt szeretnétek, akkor vágjatok bele, de csak ha komolyan is gondoljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!