Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Éreztetek már hasonlót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már hasonlót?

Figyelt kérdés

Volt olyan amikor egyszerűen képtelen voltál szakitani mert reménykedtél még, de nem változott semmi sem.

Nem olyan egyszerű ha benne vagy de egyszer megteszed vagy meg tudod tenni hogy végre kilépsz.

Az én esetem annyiban más hogy az utolsó pillanatig reménykedtem hogy jó lesz minden, megváltozik de nem történt semmi az évek alatt.

Most meg már nem is gyűlölet hanem undort érzek a személy iránt (a kihasználás , a viselkedése, a rengeteg megalázás és minden értelemben tönkretételért)

Volt már olyan nektek hogy egy határt átléptetek és valami nagyon megválltozott bennetek és eljött a pont amikor tudtad hogy menthetettlen az egész?

Talán életemben először de nálam most jött el.

2020. okt. 8. 22:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben menthetettlen hogy belül "megrohadt" mindent ami ez a kapcsolat volt, bocsi nem nagyon tudom mashogy megfogalmazni...
2020. okt. 8. 23:02
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Persze, 10 évig voltunk együtt. Szakítás egy apróságból lett, mégis az volt az a pont amikor túlcsordult az a bizonyos pohár.
2020. okt. 8. 23:25
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, te vagy a nő?

Nekem is van egy ilyenem. 4 év volt, kicsit a mai napig is visszavárom, mert szeretem...

30N

2020. okt. 9. 00:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te vagy a férfi? :)

Mert nem mindegy. Csak tudnám, hogy miért.

2020. okt. 9. 00:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Évekkel utána is fordult egyet a gyomrom, ha rámirt...
2020. okt. 9. 00:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi, és nem fogom szepiteni de kb 3 éve poklot csinál az életemből, vagyis csak csinált mert a 6-7 szakitás után most valami más bennem. Gyomrom felfordul tőlle eddig viszont titokban mindig reménykedtem hogy megváltozik de ez eltünt belöllem
2020. okt. 9. 00:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is nemrég. Csak hozzájön a magam iránti undor is, hisz nélkülem nem jutottunk volna idáig. Ehhez az én bakfax, szánalmas ragaszkodásom, nyusziságom, meg még ki tudja mim kellett. Szóval én eléggé haragszom magamra is. Nem halálosan, de jó önismereti lecke ez is, szóval ez vagyok én most. Ilyen az élet, de megy tovább. Mindent megteszek majd azért, hogy többet ne kerüljek ilyen helyzetbe, és legközelebb hamarabb eszrevegyem, es hamarabb lépjek. Mert, ezek a negatív érzések csak rombolják az embert, nincs szükség rájuk.
2020. okt. 9. 00:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#6-os Felesleges áltatni magad, ha 3 éve pokol az életed, akkor jobb nem lesz, később fog leesni mennyi elvesztegetett idő volt ez. Remélem meglépted a szakítást!
2020. okt. 9. 00:43
 9/17 A kérdező kommentje:

7# valahogy en is igy vagyok vele csak en meg tudtam indokolni es ez akkoriban olyan indok volt hogy a vegsokig kuzdjek... azaz szuletet egy gyerekunk es az hogy en megvaltoztam és csak a kivánságait lestem a terhessegtől kezdve ezt minden téren kihasználta.

Most már az utóbbi bő egy évben csak akkor beszélt és csak addig aranyosan ha valamit ki kellet fizetnem vagy pénzt kellet küldenem. Mert ugye en kulfoldon dolgozok hogy jól eljünk es a fizetésem megy is haza (70-80%ban) de a családért mindent csak cserébe annyit nem kapsz hogy koszonon és pár jó szót sem... nem hogy szeretetet..

2020. okt. 9. 00:47
 10/17 A kérdező kommentje:
8# meg. Most valami nagyon megváltozott bennem. Undorodom a gondolattól és egyenesen hozzá érni sem tudok már.
2020. okt. 9. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!