Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Éreztetek már hasonlót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már hasonlót?

Figyelt kérdés

Volt olyan amikor egyszerűen képtelen voltál szakitani mert reménykedtél még, de nem változott semmi sem.

Nem olyan egyszerű ha benne vagy de egyszer megteszed vagy meg tudod tenni hogy végre kilépsz.

Az én esetem annyiban más hogy az utolsó pillanatig reménykedtem hogy jó lesz minden, megváltozik de nem történt semmi az évek alatt.

Most meg már nem is gyűlölet hanem undort érzek a személy iránt (a kihasználás , a viselkedése, a rengeteg megalázás és minden értelemben tönkretételért)

Volt már olyan nektek hogy egy határt átléptetek és valami nagyon megválltozott bennetek és eljött a pont amikor tudtad hogy menthetettlen az egész?

Talán életemben először de nálam most jött el.

2020. okt. 8. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. :( Ez ilyen. Kettőn áll a vásár. Te hiába teszel bele mindent, melózol, haza küldöd a pénzt, küzdesz és kitartasz a végsőkig. Ha a másik szarik bele, nem értékeli, akkor sajnos el kell engedned. Nem ő a társad.
2020. okt. 9. 00:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mitol valtozott meg? Tortent valami kirivo eset?
2020. okt. 9. 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem rád, te vagy, akivel nem is áll szóba, és mióta megfogant a gyerek már évek óta nem is fekszik le a párja.. Nagyon időszerű volt, hogy ezt meglépd, kár, hogy nem tetted korábban, tudom, hogy úgy érezted, hogy a gyerek miatt nem szabad, de ez mindig rossz út.

Kívánom, hogy találj magad mellé valakit aki megbecsül, a gyereket meg harcold ki, hogy láthasd, ha nem sikerül megegyezni gyámhatóság, bíróság; kitartást!

2020. okt. 9. 01:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is rémlik a sztorid... Akkor még azért kérted a segítséget, hogy megjavuljanak a dolgok. Úgy látszik, csak romlottak, sajnos.
2020. okt. 9. 01:29
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen sajnos én vagyok aki évek óta küzd és reménykedik... sajnos itt én voltam ami nagyon lesülyedt es nem volt vissza út.

Ott rontottam el az egesszet hogy amikor megtudtam hogy terhes a csillagokat le alartam hozni neki, mára viszont ott tartottunk hogy csak a pénz ami fontos és ha már nincs penzem akkor csak azért nem kér mert tudja hogy mindent elküldtem. Borzasztó ami az almult hetekbem volt ezen a téren is

2020. okt. 9. 01:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem fiad van(?), ő vele miujság?
2020. okt. 9. 01:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen, ő nagyon jól van szerencsére.

Vannak hibák de az anyja azért jól neveli leszámítva azt hogy rettenetesen csúnyán beszél sokszor elötte vagy akár hozzá is... de ugye ezt rajtam kivul senki nem halja és ha kameráztunk akkor is sokszor előfordult ezt is sokszor mondtam neki de semmi változás.

2020. okt. 9. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!