Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szakított a párjával és volt közös kutya, akit mindketten szerettetek, hogyan oldottátok meg, kihez került?
Ez nem egy gyerek..
Kinek a nevén van??
Annál marad vagy megbeszélés kérdése
Szerintem célszerű úgy dönteni, hogy a legjobb a kutyának, ha mindketten szeretitek, és anyagilag megengedhetitek.
Szóval, ha az egyikőtök több műszakban dolgozik, a másik napi nyolc órában, akkor az utóbbi a jobb a kutyának a rendszer miatt.
Ha az egyikőtök költözik, a másik marad, de egyik hely sem jobb a másiknál, akkor maradjon ott, ahol eredetileg lakott.
Ha az egyikőtökhöz jobban kötődik, mert sokkal több időt töltött vele, akkor azzal.
Ésatöbbi. Ebben az esetben abszolút az a legjobb, ha az ő érdekei érvényesülnek: talán ez a bűntudaton is segít.
Nekünk 3 kutyánk volt, mindhárom nálam maradt, mert én maradtam a házamban, az exem albérletbe költözött. Kutyával albérletezni neccesebb, mert saját házban, innen biztos nem húzzák ki a talpuk alól a talajt: és az exemnek is könnyebb volt így.
Exem nevén volt a kutya. De ő azt sem tudta, mit eszik. A 7 év alatt mindent én fizettem a kutyával kapcsolatban. Amikor szétmentünk, akkor követelte magának, pedig állatmentes albérletbe ment. Adtam neki közel fél millió forint értékű akváriumot és háztartási gépet, hogy aláírja a lemondó nyilatkozatot. A kutya nálam maradt, próbált még zsarolni, és láthatást kiharcolni, de fizettem én neki eleget, hogy békén hagyjon minket. A chipet át tudtam íratni, miután a lemondó nyilatkozatot aláírta. Így már semmilyen jogi alapja nem volt igényeket támasztani felém .
Nem értem, hogy mire fel akarta, amikor semmilyen tudása nem volt a kutyáról, csak menőzni szeretett volna vele. De komolyan azt sem tudta exem, hogy mit eszik, mikor volt oltva, milyen problémái vannak a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!