Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párommal 3 és fél évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 3 és fél évig voltunk együtt. Megkérte a kezem aztán rá egy hétre szakitott hogy nem szeret már. Együtt is laktunk,kicuccolt még aznap este már csajjal fotózkodott. Ilyen hirtelen hogy adta fel a 3 es fel evet? Szenvedek mint a kutya.

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 03:18
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
A csaj egy ideje képben volt. Biztosan azért kérte meg a kezed, mert remélte, hogy ki tudja törölni a fejéből. Visszájára sült el. Sajnálom. Van ilyen, de nyilvánosan posztolni a fotókat elég undormány dolog ilyen helyzetben.
2020. nov. 1. 03:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igaza van az 1-es nek,sok mindent nem tudsz tenni,tiltsd le mert nem tesz jót ha nezegeted azt a 🐒.

Próbáld meg le foglalni magadat,menj el sétálni, túrázni,beszélgess régi barátokkal-ismerősökkel-rokonokkal, írd ki magadból a fájdalmakat, minden nap írj mi bánt? Hogyan akarod megoldani?

Kezdj el sportolni ha eddig nem tetted,benti torna,kinti gyors séta vagy kocogás,ha sehogy sem tudod magadat túl tenni ne félj pszichológushoz menni.

Sok sikert,én hiszek benned és te?

Kitartás.

2020. nov. 1. 04:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy féreg, ne is rágd magad miatta. Ennél sokkal sokkal jobb embert találhatsz majd. Tudom, hogy most fáj, de majd az idő segít. Szerintem is tiltsd le mindenhonnan, ne is hagyj neki lehetőséget, hogy a jövőben visszakússzon. Neked is könnyebb lesz így, neki meg majd leesik mekkora mocsadék. Komolyan mikor ilyen sztorikat hallok újra és újra kiábrándulok a férfiakból, hányok már az összestől, pedig ez már egy ideje megtörtént velem. Sajnos hasonló sztorim van nekem is. :(
2020. nov. 1. 06:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A facebook kingek.. van aki ezek nélkül élni sem tudna..
2020. nov. 1. 06:03
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Én is bíztam egy seggfejben 3 és fél évig. Minden nap elmondta hogy szeret, mégis szakításba hajszolta a kapcsolatunkat, ügyesen, nehogy neki kelljen kimondania és neadjisten felelősséggel járó döntést hoznia. Még egy hazugságra azért tellett szakításkor tőle: ő most egy darabig nem fog ismerkedni, neki jó így. 1 hónapig tartott a hazugsága úgy hogy előtt 2 hete még engem becézgetett. Faszt az összes nyomorék férfiba, tőlem bizalmat már nem kap egyik sem. És abszolút megértem ha te is így gondolod, a tied is egy szánalmas féreg volt semmi több! Ne sirasd sokáig nem érdemli meg egyetlen kósza gondolatodat sem!
2020. nov. 1. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jobban is jártál így, mintha pár év múlva egy gyerekkel hagyna ott...vedd úgy, hogy időben kiderült....kitartás!
2020. nov. 1. 10:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van:) Igazából látnom kellett azt a képet hogy felforgassa bennen a kaját.
2020. nov. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!