Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van ez? Együtt voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Együtt voltam egy sráccal de szakitottunk már egy ideje

Figyelt kérdés
És tudom hogy nem voltam bele szerelmes, eléggé megromlott a végére már a kapcsolatunk de azért szerettem vele együtt lenni de végül szakítottam. Megint rajta gondolkozok mostanában pedig tudom hogy nem ő az igazi. Miért csinálom ezt mindig? Talán az egom nem bírja azt elviselni hogy esetleg mással jöjjön össze vagy mi? Hogyan tudnám elfelejteni?
2020. okt. 17. 23:52
 1/1 anonim ***** válasza:
83%

Azt szokták mondani, ha meghal egy háziállatod, úgy tudod a legkönnyebben elfelejteni, ha beszerzel helyette egy másikat.

Gondolom azért agyalsz rajta, mert egyedül vagy, és nincs jobb dolgod. Az idő a régebbi kapcsolatokat megszépíti, és akaratlanul is eltűnődök rajta az ember, hogy vajon miért nem működött, lehet hogy most másképp lenne.

Ha túl akarsz rajta lenni, akkor pattintsd fel a tindert. Rakj ki magadról pár jó fotót, és holnap este már mással randizol. Ha szakítottál annak nyilván jó oka volt. Ha egyszer eltemetted a kert végébe a halott macskád, utána már nem illik kiásni, hogy játssz vele.

2020. okt. 18. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!