Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm el akar hagyni, mert szerinte nem tettem meg mindent a kutyánkért?
sajnos a családom kutyáját elütötték hétfőn :( most húsvétra hazautaztam a családhoz (szombat) és most mondták, hogy mi történt! a kutya túlélte, de belső vérzése van, úgyhogy kapott vitamin, fájdalomcsillapító és antibiotikumos injekciókat. Hétfőn, szerdán és pénteken is látta az orvos, és mindháromszor kapott szurit. este ahogy megtudtam a hírt, elmeséltem barátnőmnek, hogy mi történt a kutyusunkkal, erre teljesen kiborult, hogy azonnal fogjam meg a kutyát, és vigyem el a megyeszékhelyen lévő kutyakórházba és csináltassak vele ultrahangot, és műttessem meg!! ezután kiderült hogy sem a megyeszékhelyen, sem pedig az egész országban nincs ilyen ügyelet este 11 óra után kivéve Pesten és a nyírségben! Ezután mondta, hogy akkor tegyek az autóba a kutyát és induljak el vele oda és készítsek pénzt a műtétre!! és hogyha ezt nem teszem meg, akkor nem tud mellettem barátnőként maradni.
Én nem gondolom így, hogy nem tettünk meg mindent a kutyánkért, nagyon szeretjük és szinte minden nap látta az orvos. Emellett pedig én úgy gondolom, hogy egy 3 órás út belső vérzéssel olyan, amibe tényleg belehalna :( most teljesen tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretem a barátnőmet is, de ez szerintem teljesen nem normális, hogy ettől teszi függővé a kapcsolatunkat. Ti jogosnak látjátok, amiket mond?
Én egy borzasztóan állatszerető ember vagyok. Az a fajta, akinek a kutyusa az ágya végében szokott aludni. De ettől még az eszem nem ment el.
Barátnőd gondolkodás nélkül követelőzik. Sem téged, sem a kutya állapotát nem veszi figyelembe.
Emellett meg egy fenyegetőző hárpia is. És ez az, ami miatt én nem maradnék ilyen nő mellett. Voltam már olyan kapcsolatban, ahol hasonló fellépésű volt a barátnő, és nem véletlenül nem járok azóta hasonlókkal.
A helyedben kidobnám. Ez a kutyafanatizmus engem irritál.
A kutyáért nem neked kell mindent megtenni, hanem az állatorvosnak! Ő mondta volna, hogy SOS vidd el kocsival, ha ez segít rajta. De nem mondta, mivel nem segít. Jobban tudja, hogy mire van szüksége, mint a barátnőd. Sajnos az is előfordul, hogy csak a fájdalmat tudja csillapítani és tüneti kezelést alkalmaz, mert ő már tudja, hogy a műtét sem javít a túlélési esélyeken, csak nektek kerül százezrekbe.
Én nagyon szeretem a kutyámat. Az állatorvostól biztos megkérdeztem volna mi a lehető legjobb a kutyának, hogy biztosan túlélje, és azt tenném.
Ez a plusz stresszelés persze nekem se tetszene, de azokat se szeretem, akik nem tesznek meg mindent az állatért.
Most hogy van amúgy a kutyus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!