Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm el akar hagyni, mert szerinte nem tettem meg mindent a kutyánkért?
sajnos a családom kutyáját elütötték hétfőn :( most húsvétra hazautaztam a családhoz (szombat) és most mondták, hogy mi történt! a kutya túlélte, de belső vérzése van, úgyhogy kapott vitamin, fájdalomcsillapító és antibiotikumos injekciókat. Hétfőn, szerdán és pénteken is látta az orvos, és mindháromszor kapott szurit. este ahogy megtudtam a hírt, elmeséltem barátnőmnek, hogy mi történt a kutyusunkkal, erre teljesen kiborult, hogy azonnal fogjam meg a kutyát, és vigyem el a megyeszékhelyen lévő kutyakórházba és csináltassak vele ultrahangot, és műttessem meg!! ezután kiderült hogy sem a megyeszékhelyen, sem pedig az egész országban nincs ilyen ügyelet este 11 óra után kivéve Pesten és a nyírségben! Ezután mondta, hogy akkor tegyek az autóba a kutyát és induljak el vele oda és készítsek pénzt a műtétre!! és hogyha ezt nem teszem meg, akkor nem tud mellettem barátnőként maradni.
Én nem gondolom így, hogy nem tettünk meg mindent a kutyánkért, nagyon szeretjük és szinte minden nap látta az orvos. Emellett pedig én úgy gondolom, hogy egy 3 órás út belső vérzéssel olyan, amibe tényleg belehalna :( most teljesen tanácstalan vagyok, mert nagyon szeretem a barátnőmet is, de ez szerintem teljesen nem normális, hogy ettől teszi függővé a kapcsolatunkat. Ti jogosnak látjátok, amiket mond?
Nem értem, mit sza..rozott az állatorvos napokig belső vérzéssel. Arra komolyan megoldás a vitamininjekció? Ez a tipikus vidéki állatorvos felfogás, ha nem válik be, max. megdöglik.
Mit tennél/tett volna a családod, ha a gyerekük/unokájuknak van belső vérzése? Akkor is elég lenne a látta állatorvos? Ez amúgy mit jelent, megnézte a szeme fehérjét? Hurrá. Ilyenkor elég komolytalan valóban ez a falusi kezelés. Mondjuk tény, hogy én is ahhoz vagyok szokva, mióta van autónk, hogy itt Pest közelében a legjobb állatorvosi ellátást tudom a kutyáimnak biztosítani, csak győzzem pénzzel.
Az én kapcsolatom ráment egy hasonló dologra, de ott durvább volt a helyzet, a kutyát simán hagyták volna a lánc végén elrohadni és egyáltalán nem hívtak hozzá orvost. Én már attól boldog lettem volna, ha a felét megteszik annak, amit ti tettetek a kutyáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!