Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar? Vagy miért keres végleges szakítás után?
Figyelt kérdés
8 honapja szakitottunk, de utána meg talalkozgattunk,én többet szerettem volna legutóbb mint szex kapcsolatot, de ő közölte, hogy ő nem,és ez nem is fog változni. Haza vitt és nem is közeledett. Elkonyveltem ennyinek,hogy akkor ennyi volt. Erre multkor rám irt és meg fel is hívott hogy elmesélje mik történtek vele.2019. ápr. 2. 19:51
1/11 anonim válasza:
Melegen tart. Tudja, hogy megteheti.
2/11 A kérdező kommentje:
De nem akar semmit,szexet sem,talalkozni sem,mert tudja hogy ennél többet akarok és így nem akar hitegetni. Ezt mondta.
2019. ápr. 2. 19:55
3/11 anonim válasza:
Mondta mondta,aztán râjött,hogy szexet azért el lehet érni nálad.
4/11 A kérdező kommentje:
De azóta nem akar szexet és talalkozni sem. Nem hívott sehova mondom. Csak akkor nem tudom minek kell nekem élmény beszámolót tartania, ha se találkozás nincs se semmi.
2019. ápr. 2. 20:08
5/11 anonim válasza:
Azért tart beszámolót, mert jelenleg éppen nincs más, akinek elmondhatja. Te meg kéznél vagy, mert hagyod, hogy meséljen. Egyébként meghagyja a kiskaput magának így, hátha valamikor még igénybe akarná venni a szolgálataidat. Attól függ mikorra éhezik ki, vagy szerinte már mehet majd a csak szex, mert úgy érzi neked sem kell már ennél több. Rafináltan kihasznál, mert hagyod neki.
6/11 A kérdező kommentje:
És ha ír legközelebb mit tegyek? Ne válaszoljak?
2019. ápr. 2. 20:33
7/11 anonim válasza:
Nem kéne belemenned a játékába. A szíved mélyén te is tudod, hogy ez miről szól.
8/11 A kérdező kommentje:
De pont ez a lényeg,hogy már nem játszik velem. Nem hív már semmilyen programra. Legutóbb is mikor elmentünk hozzam sem ért nem Hívott magához sem. Szóval nem akart kihasználni.
2019. ápr. 2. 21:00
9/11 anonim válasza:
Majd hamarosan felveti, mi lenne ha újra találkoznátok. Ez csak bevezetés, puhatolózik. Elszórja a morzsáit. Fogd már fel, hogy csak manipulál. Még nem hívott el találkozni, de amikor elhív, arra te már a lábainál fogsz sírni, hogy szexeljetek. Mindenki látja, csak te nem látod, mert nem akarod látni.
10/11 A kérdező kommentje:
Multkor pl ez volt. El hívott. De nem akart szexet.
2019. ápr. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!