Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan hozhatnám magam renbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozhatnám magam renbe egy végleges szakitás után?

Figyelt kérdés

Én vagyok 23 éves a volt barátnöm pedig ebben a hónapban lesz 22! 5éves voltunk együtt és teljesen hozzá szoktam ez idö alatt!

A lánnyal az elején teljesen varázslatos volt minden egyes percünk! Nagyon szerelmes lettem bele ez miatt! Szóval átéltünk egymás melett olyan kisebb nagyobb bajokat 5év alatt ami miatt teljesen elvette az eszemet és ugy gondoltam vele kötöm le a jövöben az életemet ! Ez miatt ketten arra jutottunk hogy gyereket akkarunk mert képesek volnánk egymás melett élni! Össze is jött de sajnos 5hónapos terhesen ő elhagyott engem és ki jelentette hogy ő már nem szeretet engem .

Egyik napról a másikra!Mivel jó pár évet le éltünk az életben igy mondhatom hogy minden egyes emlékünk miatt a szivem meghasadt hogy elment terhesen és ő maga döntött ugy hogy vége !

Lényeg az az hogy 10dik napja hogy nem tudok enni inni csak éppen egy egy falatott és naponta elmegy a normális 1doboz helyett 2doboz cigaretta önmagamra ! Szóval ez miatt lefogytam szinte csont soványra!

A szivem lelkem teljesen ketté tört !

Nincs önbizalmam férfi létemre!

Tehát lefogytam leöregedtem és teljesen tönkre mentem ez a 10nap alatt ! Szinte mint egy 40-50éves embere hasonlitok 22-23éves éves létemre sajnos !:(

Hogyan szedhetném magam össze egy olyan szintre hogy vissza nyerjem a külsömet,az önbizalmam és a testi lelki erömet valahogy a padló alól felkaparni???

Lehetöleg minnél hamarabb !

Egyébként olyan vagyok aki sajnos nagyon nagy szivü és elég törékeny ! Szóval inkább gyenge ember vagyok és nagyon nehéz rossz dolgokat elemésztenem ! :(

A válaszitokat elöre is köszönöm! ! !

2019. febr. 23. 08:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam véletlen ! "10napja nem vagyunk együtt! De viszont 5évet éltünk le együtt ! "
2019. febr. 23. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Azért borultál ki ennyire, mert nincs benne a tudatodban az, hogy képes vagy jobb nőt szerezni, ezért hatalmas veszteségnek éled meg a csaj elvesztését.

Sablon szövegeket mondok: az idő segít. De tényleg!

Viszont, hogy mennyi idő alatt, az rajtad múlik: dobd ki, vagy dobozold el, a régi cuccait, menj el sétálni, haverjaiddal ülj össze dumálni, olvass személyiségfejlesztő könyveket. Kifejezetten ajánlom Csernus Imre könyveit, előadásait (youtube-on találsz többet). Tűzz ki új célokat, hiszen előtted az élet. Te esetedben még annyit írnék, hogy készülj arra is, hogyan lehetsz jó apa...

Ha ezeket teszed, lassan rendbe fogsz jönni.

Megjegyzem egyébként, hogy mivel a csaj terhes tőled, ezért fogsz még vele találkozni akkor is, ha már egy pár nem is lesztek.

2019. febr. 23. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Még valami:

Nem akarlak szidni, de azért érdemes belegondolni: mégis mit művelhettél, hogy a nő 5 hónapos terhesen(!) elhagyott téged?

Nem lehet, hogy állandóan féltékenykedtél, hisztiztél vagy csináltál valamit, amivel kiborítottad?

2019. febr. 23. 09:03
 4/9 A kérdező kommentje:
De féltékenykedtem ! Ahogyan ő is rám ! Igen lehetséges hogy ez is a problémám hogy nem találok mást! De azért azt nem érdemeltem hogy 5év után otthadjon ! És ráadasul azt is megmondta hogy csak ugy kiszeretett belölem és az apaságit sem
2019. febr. 23. 09:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Iehatom alá :/ szóval nem értettem ezt az egészet és ezért is nehéz nagyon !
2019. febr. 23. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Kezeltesd magad, mentálisan nem ép, ez tuti. A felkiáltó jeles billentyűt meg takard le, felejtsd el.
2019. febr. 23. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Jav.: *nem vagy ép
2019. febr. 23. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az önpusztítást meg hagyd abba, de sürgősen! Milyen férfi vagy te? Mindjárt születik egy gyereked. Szüksége van rád, meg a párodnak is. Csinálod itt a tragédiát ötszáz felvonásban. Nincs vége semminek. Hogy lehet vki ennyire idióta?
2019. febr. 23. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:

"De féltékenykedtem ! Ahogyan ő is rám ! Igen lehetséges hogy ez is a problémám hogy nem találok mást! De azért azt nem érdemeltem hogy 5év után otthadjon ! És ráadasul azt is megmondta hogy csak ugy kiszeretett belölem és az apaságit sem"

Képzelem, hogy mit művelhettél, ha végül terhesen lelépett tőled...

Miért, mit érdemelnél? Egy önbizalomhiányos ember vagy, szerinted egy nőnek vonzó egy ilyen ember? Egyáltalán nem, meg kellene változnod.

Másrészt meg ha ő is féltékenykedett nem vagytok egymáshoz valók, mivel NEM VOLT BIZALOM.

Egyébként már csak azért is szedd össze magad, mert ilyen mentalitással szar apa leszel.

2019. febr. 23. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!